Midt Troms Golfklubb turneringsliste 2024

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 12. Mai 2024

Våren er her (?) Da nærmer det seg at Finnkroken er klar og at banen åpner for sesongen. Vi er sikkert mange som ser fram til å spille golf igjen. Topp å kunne ta seg en tur alene, eller gjerne med andre. 

Vi i turneringskomiteen har tilnærmet kopiert fjorårets profil på årets turneringsliste. Det er vårt ønske at så mange som mulig kommer og prøver seg på å være med i turnering. Vi søker å holde turneringene våre så avslappet og uhøytidelige som mulig. Vi vil at alle skal føle seg velkommen, uavhengig av ferdighetsnivå og tidligere erfaring med golfturnering. Dette skal først og fremst være en anledning til å spille med andre, gjerne lære litt av hverandre og få litt mer erfaring med dette vidunderlige spillet. Og ikke minst møtes og ha det sosialt og trivelig på banen og i klubbhuset.

Vi har i år, basert på litt ulike tilbakemeldinger, gjort justeringer på klasse-inndelingen. Vi har rett og slett endret fra 4 til 2 klasser. En felles klasse for damer og herrer med handicap under 36,1, og en felles klasse for damer og herrer med handikap 36,1 og høyere. Unntaket blir i klubbmesterskapet, der det blir som før en dame- og en herreklasse. Vi er mottakelige for reaksjoner for eller imot endringen, og vil evt. vurdere andre måter å klasse-inndele på, og endre ila våren.

Ferdighus Open onsdagsturnering arrangeres stort sett hver onsdag i golfsesongen, med unntak av 3 onsdager i juli. 9 hulls-runde med shotgun/felles start kl 18:00. 6 av rundene er scramble/lag spill. 10 er single slagspill/individuell, hvorav to av disse er Par3-turnering der vi tilpasser banen slik at alle 9 hullene blir par 3 hull.

Vi avslutter onsdagsgolfsesongen på søndag 6. oktober med 2 ekstra runder; En scramble og en single, med etterfølgende premieutdeling sammenlagt for hele sesongen. Premiene er sponset av onsdagsgolfens utmerkede hovedsponsor, Ferdighus.

Vi søker også i år å tilpasse helgeturneringene, slik at vi ikke arrangerer turnering når det er turnering i Narvik eller Tromsø. Vi håper vi kan samles en gjeng å dra og delta på turnering hos klubbene i Narvik og Tromsø.

Åpningsturneringen vår går søndag 26.mai, alternativt søndag 2.juni, med en single stableford-turnering med 100% HCP tildeling (følg med på klubbens hjemmeside og i golfbox). Klubbmesterskapet arrangeres 17.-18. august over samme lest som foregående år. Dvs. at de som ønsker bare å delta på søndagen kan gjøre det i stableford-klassen den dagen. 

Turneringskomiteen setter veldig stor pris på om medlemmer i klubben hjelper oss å skaffe noen premier til turneringene våre. Det er positive næringsdrivende som gjerne svarer ja, om de blir spurt.

Turneringslisten vil være tilgjengelig i golfbox fra 20.mai. 
Gå inn der og se mer i detalj på den enkelte turnering – og meld deg på.

Vi i turneringskomiteen ønsker gamle og nye spillere hjertelig velkommen til sosiale og humørfylte turneringer i 2024. Ta gjerne kontakt med oss om dere har meninger om klasseinndeling eller andre forhold i forbindelse med turneringene våre.

Hans Tore Asphaug                               Steffen Olsen                            Roy Christiansen

Mob: 911 26 326                                    995 60 062                               400 29 691

Email: htasphaug@hotmail.com           steffen.olsenn@gmail.com        rochristianse@gmail.com


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.