Utmelding fra klubben

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 29. Des 2023

Styret viser til pkt. 10 i medlemsbetingelsene:

Utmelding må skje skriftlig pr. e-post innen 31. desember. Utmelding etter denne dato medfører en avgift tilsvarende NGF´s klubbavgifter (medlemskap over 20 år, medlemsbladet og IT-avgift). Utmeldingen blir registrert i Golfbox uavhengig av om avgiften betales eller ikke, og medlemsstatus blir satt til tidligere medlem. Dersom avgiften ikke betales vil også medlemmet har noe økonomisk utestående fremkomme i medlemsprofilen, og dette vil medføre at innmelding i ny klubb ikke lar seg gjøre.

Kontaktskjema:
https://www.midttromsgolf.no/next/p/52435/kontakt-oss

E-post:
post@midttromsgolf.no


styret
God jul og godt nytt år

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 20. Des 20233 Kommentarer

Takk for i år !

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 23. Okt 2023

Jeg ønsker å rette en stor takk til alle medlemmene våre som har lagt ned utallige dugnadstimer gjennom sesongen. Uten denne innsatsen er ikke klubben i stand til å drifte etter nåværende modell. Vi håper derfor at flere medlemmer deltar mer aktivt neste sesong slik at vi kan fordele belastningen på flere.

Videre vil jeg rette en stor takk til Finnkroken Golfpark AS som har driftet anlegget på en forbilledlig måte. Banen blir bare bedre og bedre for hvert år, og kanskje litt enklere også?

Takk for i år!

-leder
Ferdighus Open onsdagsgolf ferdig for i år

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 2. Okt 2023

Avslutningsrunder Ferdighus Open onsdagsgolf ble gjennomført på en regnfull søndag, 1. oktober 2023. 15 deltakere på scramble og 16 på slagspill må kunne sies være imponerende, været tatt i betraktning. Oppdatert resultatliste sammenlagt, der man måtte ha minimum 3 deltakelser i scramble og 5 deltakelser i slagspill for å telle med i sammendraget finner dere under "Turneringer" på hjemmesiden. De 3 og 5 beste resultatene teller i sammendraget. 

Det nevnes spesielt at Jan Eirik Henriksen, som i fjor, utmerker seg som den eneste som har deltatt på alle onsdagsgolfene

Premiering sammenlagt etter Ferdighus Open onsdagsgolfen (og årets Matchplay) ble gjennomført etter rundene med en humørfylt gjeng i klubbhuset. I tillegg ble det gjennomført et lotteri basert på deltakelsen i årets onsdagsgolf, der antall lodd tilsvarte antall deltakelser.


Følgende fikk premie i de ulike klasser:

Scramble:

1. Lena Teigen  - 23

2. Leila A. Alalo-Paulsen - 20

3. Roy Christiansen  - 20

4. Torbjørn Sundheim  - 19


Slagspill:

Damer:

1. Mai-Ann M. Nergård  5


Damer HCP:

1. Lena Teigen  - 10

2. Britt Lena Lundberg  7


Herrer:

1.Geir Arild Johnsen  - 4

2. Jarle Hegstad  0

3. Jan Eirik Henriksen  3


Herrer HCP:

1. Bjørn Schulstad  3

2. Geir Norli  33


Uavhentede premier ligger i klubbhuset.

Vi i turneringskomiteen takker spesielt Ferdighus, Torbjørn Sundheim (og firmaene Lians og Stilig sine bidrag) og Tonje Prince og ladiene for flotte og avgjørende gode bidrag til premiebordene.

Avslutningsvis takk til alle deltakerne i årets Ferdighus Open onsdagsgolf.!!


Sportslig hilsen

Turneringskomiteen
Avsluttende runder Ferdighus Open Onsdagsgolf

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 28. Sep 2023

Godtfolk,
Golfsesongen nærmer seg slutten. På søndag 1.oktober avsluttes turneringssesongen 2023, med avslutningsrunde for hhv. scramble og slagspill i Ferdighus onsdagsgolf. 

På søndag starter vi kl 10:00 med scramble (hull 1-9), har en kort pause, før vi avslutter med slagspill (hull 10-18) fra ca kl 13:15. Man kan velge å spille begge rundene, eller nøye seg med en av rundene. Dere melder dere på i golfbox på scramble og/eller slagspill, hver for seg.

Etter gjennomføring, ca kl 16:00, er det premieutdeling sammenlagt for Ferdighus onsdagsgolf. Man må ha 3 scramble og 5 slagsspill resultater for å kunne konkurrere sammenlagt. 
Det er fremdeles ganske åpent med tanke på hvem som går til topps i de fleste klassene.

I tillegg til premiering i scramble og de ulike klassene i slagspill vil hver enkelt deltakelse i onsdagsgolfen gi et lodd i en trekkepremiering. Premieutdeling Matchplay gjøres også i denne forbindelse.

Vi har kanskje litt mindre premier enn ønskelig, så det hadde vært praktfullt om noen av medlemmene våre kunne skaffe/bidra med litt småpremier til premiebordet. Evt premiebidrag leveres oss i klubbhuset mellom kl 09:00 og 09:30 på søndag.

Da håper vi at flest mulig av våre medlemmer dukker opp på søndag, og vil være med på en sportslig og sosial avslutningen av årets turneringssesong.

Sportslig hilsen
Turneringskomiteen
Sesongavslutning og stenging av Finnkroken Golfpark

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 15. Sep 2023

Det nærmer seg tiden for sesongavslutning og stenging av Finnkroken golfpark. Nedstenging av drivingrange og treningsområde forutsettes blir regulert av MTGK.

Nedstenging av banen vil være avhengig av når det kommer nattefrost og når frosten har satt seg i bakken. Det normale vil være at det er litt frost på natten, men at denne tiner opp utover dagen. Dersom det er nattefrost vil banen være stengt til kl 1200. FGP vil prøve å få personell til å sjekke om nattefrosten har tint til kl 1200. Dersom nattefrosten har tint opp vil banen åpnes for spill. Dersom nattefrosten har satt seg så godt at den ikke tiner opp i løpet av dagen vil banen bli stengt for sesongen.

Begrunnelsen for å stenge banen når frosten har satt seg er å unngå skader på gresset som vi vil slite med neste sesong.

FGP vil starte inntak av benker etc når man ser at det er fare for frost slik at det siste som blir tatt inn når banen stenger er flagg og hullplugger.

leder FGP
Mel Prince Minneturnering

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 10. Sep 2023

27 deltagere stilte opp på årets minneturnering, 8 damer og 19 herrer. Veldig mye godt spill, og lave score på veldig mange. Scorene blir dessverre ikke handicaptellende siden alle hullkoppene var åpnet.

Klassevinnere ble:

Damer: Mari-Ann Nergaard 66 slag netto.

Herrer: Are Heggmo 54 slag netto.

Stor takk til alle deltagere og de som bidro til å få arrangementet vel i havn.

Komplette resultatlister finnes på Golfbox.

Turneringskomitéen
Onsdagsgolf slagspill og scramble er nå oppdatert sammenlagt pr. 30 august

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 8. Sep 2023

Turneringskomiteen har operert med litt forskjellig score-metode på enkelte av scramble konkurransene. Uten hensyn til handicap i starten, og etterhvert med handicap og hensyn til lags størrelse (25% på lag med 2 spillere og 15% på lag med 3 spillere). På onsdags scramble 23. aug var det ikke lagt inn begrensningen med 25% og 15%. Dette er nå gjort i resultatene som er lagt inn i sammenlagt oversikten.

Merk at det er de 3 og 5 beste resultatene, i hhv scramble og slagspill, som teller i sammendraget.


Vennlig hilsen og beklager evt forvirring skapt på veien, 

Turneringskomiteen
Da har vi fått vakter til Kaféen og holder åpent som vanlig.

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 31. Aug 2023

Vi opplever dessverre at mange av de som er satt opp på kafévakter trekker seg uten at det er forsøkt å bytte. Dette går ut over inntektsgrunnlaget for klubben siden vi må stenge kafé. Vi håper at de medlemmer som ikke deltar i komiteer og eller dugnader viser ansvar og melder seg slik at vi kan ha åpent i helgene fremover. Neste helg har begge vaktene trekt seg.

Meld til Jarle 91713636 om du kan bidra som kafévakt.
Jubileumsturnering lørdag 2. september

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 30. Aug 2023

Det er 10 år siden åpningen av anlegget på Finnkroken, og det markerer vi med ei jubileumsturnering som går av stabelen lørdag 2.september. Påmelding enten som lag eller enkeltperson. Arrangøren setter sammen enkeltpåmeldte til lag.

Det spilles lagspill, 2-mannslag, og spilleformen er Greensome. Begge spillere slår ut fra utslagsområdet og velger deretter hvilken ball de vil spille videre. Den som ikke slo den valgte ballen slår det andre slaget, deretter slås det annenhver gang på ballen til den er hullet ut.

Det legges opp til sosial sammenkomst etter turneringen for de som ønsker det.

Påmelding: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=4003833
Velkommen til Barnas Golf Dag på Finnkroken Golfpark tirsdag 5. september kl. 17.00-19.00

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 30. Aug 2023

Kontaktperson: Bjørnar Uteng, telefonnummer 934 40 878.
AVLYST: Golfjentene Midt-Troms Golfklubb

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 27. Aug 2023

Golfjentene er et arrangementsbasert breddeprogram for jenter opp til 19 år. Med felles tiltak på tvers av klubbene kan jenter trene og ha det gøy sammen, med golf og andre aktiviteter. Golfjentene er for alle, også jenter med funksjonsnedsettelse.
Veiarbeid på "klubbhusveien" 25. august

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 24. Aug 2023

I morgen mellom 08:00 og 11:00 vil klubbhusveien bli stengt grunnet veiarbeid.

styret
Årets klubbmesterskap gjennomført!

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 20. Aug 2023

Årets klubbmesterskap ble gjennomført i helgen og vi har kåret vinner i dame- herreklassen. I tillegg ble det arrangert en Stableford konkurranse på søndag. Morten Lund satte også ny banerekord i dag med 78 slag! Takk til alle som bidro til at dette ble en kjempefin helg.

Damer
1. Mari-Ann Nergaard
2. Randi Lisbeth Lund
3. Mai Grete Velta

Herrer
1. Morten Lund
2. Hans Tore Asphaug
3. Roy Christiansen

Stableford
1. Steinar Anshus
2. Christian Bye Berg
3. Randi Lisbeth Lund

leder
Sjekk av bunkere før klubbmesterskapet

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 16. Aug 2023

Klubben anmoder alle bunkerfaddere til å ta en sjekk av sine respektive bunkere slik at disse er i prima stand før klubbmesterskapet.

styret
Ny bestilling av klær med klubb-logo

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 15. Aug 2023

Damemodellen finner du her: https://abacussportswear.com/sv/lds-rc-cray-drycool-polo-white

Vi sender inn ny bestilling av klær med klubb-logo.

Bestillingen sendes torsdag 17.08.2023. Bestilling sendes med info (type, farge og str.) til jarle.hegstad@gmail.com

Vi leverer alt fra katalogen til Abacus : abacus webshop | Golfkläder för dam, herr, junior | Count on it! (abacussportswear.com)

De produkter vi har avtalt pris på er:

Grove jakke       Pris:1399,-

Grove vest         Pris:1299,-

Branson Pique  Pris:599,-


 

Frem til 2024 sesongen er Abacus utsolgt for MEDIUM i NAVY + HVIT pique.
Alt annet skal være på lager for produksjon. 😊
Klubbmesterskap Midt-Troms Golfklubb

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 13. Aug 2023

Golfgodtfolk,

Klubbmesterskapet gjennomføres kommende lørdag og søndag. Vi håper at flest mulige av våre medlemmer kommer og blir med på en golfopplevelse over 2 dager der våre klubbmestere skal kåres. Kom og opplev et sosialt fellesskap i flotte omgivelser på en bane i nydelige stand.

Klubbmester i den enkelte klasse er det nok ikke alle som har ambisjon om å bli. Konkurranse er en ting, men for oss som klubb er det like viktig å samle medlemmene inn i et fellesskap før, under og etter spillet. Om man ikke kan bruke både lørdag og søndag på golfbanen er den felles stablefordkonkurransen på søndagen, med full handicapgodtgjøring og poeng pr hull, også en fin golfanledning i helga. Her er erfaringen at spillere med høyere handicap hevder seg meget godt.

Så oppfordringen vår er: 
Meld dere på innen fredag 18. august kl 18:00, så sees vi lørdag-søndag, eller bare på søndag for dem som ikke bruker hele helgen på vår herlige, utfordrende, sosiale og givende sport!!

⛳️🏌️‍♂️Turneringskomiteen
Korrigering av resultater onsdagsgolf - par 3 - den 2.august -23

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 10. Aug 2023

Par 3 onsdagsgolf resultatene i forrige uke (2.aug), som ble lagt inn i golfbox, var basert på opprinnelige hull (par 3, 4 og 5) og score ble dermed basert på par 3, 4 og 5, ikke bare par 3. Dette gav feil resultat og måtte gjøres om manuelt for å kunne fungere for onsdagsgolfen sammenlagt. Nye resultater er basert på 9 stk par 3 hull og med godskrevet 30% HCP. Se bort fra resultatene som ligger i golfbox.

Nye scorer og stillingen sammenlagt så langt kommer fram i onsdagsgolf-sammenlagt oversikten.


Roy
Åpen dag lørdag 12. august fra kl. 12 - 16

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 10. Aug 2023
Årets fjerde VTG kurs gjennomført!

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 6. Aug 2023

I helga gjennomførte Midt Troms Golfklubb årets fjerde VTG kurs. Det var 16 kursdeltakere på kurset som ble ledet av trenerne Even Ingebrigtsen og Joakim Jensen. Kurset ble avsluttet med oppspill fordelt på seks flighter på søndag, og der spilte kursdeltakerne scramble mot instruktørene.

LagSlagInstruktørSlag
Jørgen-Petter-Peder40Even44
Eskil-Lotte-Mads42Britt Lena51
Madelen-Charlotte-David47Stig Håkon47
Silje-Eirik
48Rohny41
Konrad-Odin-Kristoffer48Joakim43
Bente-Are53Jarle49


Vinnere av Sommerscramble 5. august 2023

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 5. Aug 2023


Sommerscramble flyttes til lørdag 5. august

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 29. Jul 2023

Vi ser oss nødt til å flytte Sommerscramble til lørdag 5. august grunnet oppspill for VTG kurset.

Turneringskomitéen
Dugnad på rangen tirsdag 25. juli kl. 1900

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 22. Jul 2023

Vi gjennomfører dugnad på rangen tirsdag 25. juli kl. 1900.
Utleie av golfbil utenfor åpningstid

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 22. Jul 2023

Det er nå hengt opp en nøkkelboks på greenfee rommet med nøklene til golfbilene. Medlemmer i Midt-Troms Golfklubb kan nå leie bilene utenfor åpningstid. Bil 3 er el-bil og bil 2 er bensindrevet.

 1. Du får tildelt koden til å låse opp nøkkelboksen ved å henvende deg til post@midttromsgolf.no eller 908 82 108. NB! Koden skal ikke deles med andre.
 2. Signer skjemaet "REGLER FOR LEIE AV GOLFBIL" og legg det i greenfee luken.
 3. Betal med Vipps eller kort.Delta på golfturnering i naboklubbene

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 18. Jul 2023

Golf godtfolk,

Vi er en liten og fornuftig veldrevet golfklubb. Det er godt å være på Finnkroken. Allikevel har vi i turneringskomiteen har hatt en ide om å få mer samkvem og turneringssamarbeid med våre nærmeste golfnaboer i Narvik og Tromsø. Et turneringssamarbeid der vi i 2024 arrangerer hver vår turnering, og søker å få spillere i de 3 klubbene til å delta på disse.

Videre har vi tenkt at vi kunne bruke 2023 til å unngå å ha turnering når våre naboklubber hadde, og samle en gjeng fra klubben vår å dra til Narvik og Tromsø, delta på turnering der og prate om vårt ønske om et nærmere turneringssamarbeid i 2024.

Så har vi i turneringskomiteen ikke vært helt på topp i forhold til å planlegge og annonsere dette initiativet rett-tidig...

Det viser seg at turneringsoppsettet i Narvik for høsten har få turneringer og gir små muligheter for deltakelse der. Muligheten hadde vært flagg golf turnering nå lørdag 22.juli, men det blir vel for kort varsel, i tillegg til at mange av våre spillere ferierer.

Hos Tromsø derimot er det et par gode alternativer. NNM Senior 12.-13.august og Bernard Nygårds minneturnering søndag 24.september.

Vi i turneringskomiteen planlegger å delta på begge to, og vi oppfordrer flest mulig av våre medlemmer til å hive seg med. 

Vi kommer med mer informasjon og oppfordringer om deltakelse på disse to turneringene i ukene som kommer. La oss bli en gjeng som drar og deltar, særlig kanskje på minneturneringen 24.september.

Sommergolfhilsen
Turneringskomiteen
Ny bro over elvedalen på hull 5/14

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 13. Jul 2023

Finnkroken Golfpark har endelig fått en bro over elvedalen på hull 5/14. Det er foreløpig ikke satt opp gjerder, så vær forsiktig når dere beveger dere over.
AVLYST -Dugnad på hull 2 torsdag kl 17

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 11. Jul 2023

Det blir dugnad på hull 2 torsdag kl 17. Det skal rakes og plukkes stein i det nye området til høyre for green. Ta med eget hageredskap. Hull 2 vil bli stengt for spill fra kl. 16.
NNM Senior og RegionsTour #3 12. - 13. august 2023

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 8. Jul 2023
Ta med en venn

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 7. Jul 2023

Klubben har fått en del henvendelser fra medlemmer som lurer på hvordan praksisen rundt prøvespilling på Finnkroken Golfpark er. Klubben ønsker at våre medlemmer er gode ambassadører for sporten, og at de kan bidra til at klubben får nye medlemmer gjennom egen rekruttering. Klubben vil at dette gjøres i ordnede former, hvor medlemmet tar med seg en venn på én prøvespilling i mot at klubben settes i kontakt med vennen. Vi er foreløpig ikke med på den digitale kampanjen, men vi har laget et skjema som er lagt ved dette innlegget og som også er tilgjengelig på klubbhuset.

 
Kræsjkurs i GolfBox

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 7. Jul 2023

Her finner dere et kræsjkurs i GolfBox. Kurset tar i underkant 10 minutter å gjennomføre.

Bruk denne linken: KRÆSJKURS I GOLFBOX

Ballautomaten er endelig i orden!

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 5. Jul 2023

Etter lang nedetid er endelig ballautomaten i orden igjen!Klubben har også satt ut en bøtte med køller som gjester kan benytte vederlagsfritt.

To golfbiler er nå tilgjengelig for utleie

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 5. Jul 2023

Kiil Maskin & Utleie AS er ny arenasponsor på Finnkroken Golfpark, og har i den forbindelse gått til anskaffelse av to golfbiler som Midt-Troms Golfklubb disponerer for utleie. Bilene vil i første omgang være tilgjengelig i åpningstiden til Proshopen. På klubbturneringer vil bilene bare være tilgjengelig for spillere med særskilte behov.
Golden Child

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 26. Jun 2023

Lørdag 1. juli arrangerer Midt-Troms Golfklubb Golden Child.

Dette er en veldedighetsturnering med stableford-format over 18 hull. Det er etablert 4 klasser, A: Damer hcp opp til 36, B: Herrer hcp opp til 36, C: Damer  hcp 36,1 - 54 og D: Herrer hcp 36,1 - 54. De 3 beste i hver klasse premieres. 

Turneringsavgiften kr 200, går til GoldenChild Golf Charity, som samler inn penger (uavkortet) til Barnekreftforeningen. Det er gratis greenfee på turneringen. Siden dette er en veldedighetsturnering, vil hver deltager blir forespurt om å betale inn kr 20 pr handicapbirdie (3 poeng eller bedre på et hull) som gjøres på runden. Dette gjøres av den enkelte etter runden på Vipps til vippskonto 040404.

Nærmere info om GoldenChild BirdieChallenge finnes på www.goldenchild.no. Det vil holdes en felles informasjon om turneringen og saken ved klubbhuset kl 0930 turneringsdagen. Den største vinneren i denne turneringen er Barnekreftforeningen.

NB!  Vinnere av Dameklassen (A) og Herreklassen (B) vil være med i trekningen om å få en invitasjon til GoldenChild Invitational 2023 på Miklagard 17-18. august. Utøverne må selv dekke reise og opphold.

Ny baneguide tilgjengelig

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 25. Jun 2023

Ny baneguide er er gjort tilgjengelig på hjemmesiden.
Vel gjennomført Ladies Night I

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 21. Jun 2023

Fredag 16. juni arrangerte klubben Ladies Night I på Finnkroken Golfpark. Kvelden startet med en "uhøytidelig" scramble turnering over 9 hull, og fortsatte med en sosial tilstelning på klubbhuset. Både nye og potensielt nye medlemmer hadde møtt opp i tillegg til noen av våre etablerte damespillere.


Her har vi fått med et bilde av vinnerne av turneringen. Gratulerer!


En stor takk til alle som sponset arrangementet med premier.

 • Stines lykkerom, Bardu
 • Magma, Bardu
 • Lille Patina, Bardu
 • Bardu Sport, Bardu
 • Circle K, Heggelia
 • Hårgalleriet, Heggelia
 • Coop Ekstra, Andselv
 • Spar Heggmo, Heggelia
 • Kaffemøya, Andselv
 • Johnsen Elektro, Andselv
 • Cubus, Andselv
 • Brillehuset, Andselv
 • Eurosko, Andselv
 • Fagmøbler, Andselv
 • Optikkhjørnet som åpner 1. august på Andselv


Fredag 11. august arrangerer vi Ladies Night II, og da håper vi at enda flere har anledning til å være med!
Besøk fra Studiesenteret Midt-Troms AS

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 18. Jun 2023

Fredag 16. juni hadde vi besøk av denne flotte gjengen fra Studiesenteret Midt-Troms AS på Finnkroken Golfpark. Etter opplevelser i golfens forunderlige verden, ble det båtskyss over Barduelva, til sosial happening hos Lystad opplevelser. Takk for besøket og velkommen tilbake.

Behov for dugnadshjelp på driving range

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 16. Jun 2023

Vi trenger frivillige for å hjelpe til med å kjøre inn baller på vår driving range. Hvis du kan, er det fint om du kontakter Bjørnar på 934 40 878 / bjute@online.no

Du settes da opp på vår «kjøre-liste» og hvis ønskelig, gir vi kort opplæring mht. bruk av oppsamler-bilen.

styret
Oppspill VTG torsdag 15. juni kl. 1700

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 14. Jun 2023

Torsdag 15. juni fra kl. 1700 vil det være oppspill for VTG kurset. Vi oppfordrer alle til å vise hensyn ute på banen.

styreleder
Oppspill VTG tirsdag 13. juni kl. 1600

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 13. Jun 2023

Tirsdag 13. juni fra kl. 1600 vil det være oppspill for VTG kurset. Vi oppfordrer alle til å vise hensyn ute på banen.

styreleder
Nybegynnergolf for alle

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 12. Jun 2023


Midt Troms Golfklubb vil starte opp noe vi har valgt å kalle for «Nybegynnergolf». Dette er et tilbud til alle nybegynnere i klubben. Tilbudet gjelder også tidigere medlemmer som ønsker å gjenoppta golfspillingen, men disse må da først melde seg inn i klubben igjen ved hjelp av innmeldingsskjemaet.

Nybegynnergolf blir arrangert annenhver mandag* (oddetallsuker) kl. 1800 med oppmøte nede på treningsområdet. Vi starter da med 45 minutter med teknikktrening, etterfulgt av spill på banen. Vi deler opp i flighter med nybegynnere og etablerte spillere fra klubben. Vi oppfordrer derfor etablerte spillere til å stille opp på dette, for på den måten være med og ta våre på alle nybegynnere i klubben.

Det er fri greenfee for de av medlemmene som ikke har årsgreenfee eller tilsvarende. De som ikke har eget utstyr får låne dette vederlagsfritt.

* 19. juni, 3. juli, 17. juli, 31. juli, 14. august, 28. august og 11. september.
Ladies Night Scramble

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 8. Jun 2023

Velkommen til en uhøytidelig ladies night hos Midt Troms Golfklubb fredag 16. juni kl. 1800. Ta gjerne med ei venninne. Golfrunden avsluttes med sosialt inne eller utenfor klubbhuset. Det blir servert suppe og flatbrød. Påmelding gjøres i GolfBox eller til tonje.prince@gmail.com, mobil 90409924.

Alle hull spilles fra 33 og spilles som scramble.

 • Hull 1: spilles som vanlig
 • Hull 2: slå fra shotglass
 • Hull 3: spilles som vanlig
 • Hull 4: vanlig spill putt med driver
 • Hull 5: spilles som vanlig
 • Hull 6: spilles bare med pica
 • Hull 7: spilles som vanlig
 • Hull 8: slå ut med putter
 • Hull 9: spilles som vanlig

Innlagte tilpasninger:

 • Hver spiller på laget har en mulligan i løpet av runden.
 • Hver spiller kan kaste ballen, i stedet for å slå 1 gang i løpet av runden.
 • Alle spillere på laget kan bruke grependen 1 gang i løpet av runden.
 • Hvert lag får med en 10 meter lang snor, ballen kan flyttes til ny posisjon uten at dette teller som slag.tråen må da klippes for hver målte meter/cm.

Det er ingen greenfee eller startkontingent, samt at spill på driving rangen er gratis. De som ikke har eget utstyr får låne dette gratis av klubben.

Lykke til og koz dere på runden😊


Kontaktperson

Tonje Prince

Tlf 90409924
Dugnad tirsdag 13. juni kl 17

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 8. Jun 2023

Vi gjennomfører dugnad tirsdag 13. juni kl. 17. Oppmøte ved klubbhuset.

Vi skal bla. rydde de opparbeidede feltene på hull 2 og 7. Ta gjerne med eget hageverktøy.
Påmelding Match Play og flytting av Jubileumsturneringen

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 7. Jun 2023

Match Play

Søndag 11. juni kl. 1800 går påmeldingsfristen ut for årets Matchplay turnering. Hittil er det bare 11 påmeldte! Turneringskomitéen oppfordrer derfor flere klubbmedlemmer om å melde seg på. Følg linken for mer informasjon og påmelding.


Jubileumsturneringen

Jubileumsturneringen er flyttet til 2. september, da mange av damespillerne hadde andre planer på den opprinnelige datoen. Klubben ønsker selvfølgelig at så mange som mulig få delta på denne turneringen, og da er vi selvfølgelig på tilbudssiden. Det vil bli en bankett på kvelden! Følg linken for mer informasjon og påmelding.

Turneringskomitéen
Driving range og treningsfelt er stengt 5. og 6. juni mellom kl 1530 og 1800

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 5. Jun 2023

Driving range og treningsfelt er stengt 5. og 6. juni mellom kl. 1530 og 1800 grunnet VTG kurs.

styret
Ferdighus Open Onsdagsgolf

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 5. Jun 2023

Generelt
Det vil bli arrangert 16 onsdagsturneringer over 9 hull i løpet av sesongen. Onsdagsgolf 1, 3, 5, 7, 11 og 13  kjøres som scramble/lagspill, øvrige som slagspill/single.

Søndag 1. okt. avsluttes onsdagsgolfen med en runde scramble/lag (hull 1-9) og en runde slag/single (hull 11-18).

De 3 beste resultatene er tellende i sammendraget i scramble/lag og de 5 beste rundene i slag/single sammendraget. Ved poenglikhet ved avslutning er det følgende rangering: Beste enkeltresultat, beste nestbeste resultat osv.

Det er egne klasser for dame- og herrespillere med handikap 36,1-54. Det spilles fra valgfrie utslag.

På onsdagsgolf 1, 2, 5, 6, 8, 10, 11, 14 og 16 spilles front 9 hullene (1-9). Onsdagsgolf 3, 4, 7, 9, 12, 13 og 15 spilles back 9 hullene (10-18).

På avslutningsdagen søndag 1.okt spilles det først scramble/lag på front 1-9 og deretter slag/single på back 10-18. Man kan velge å spille bare en av disse rundene om man ønsker.

Onsdagsgolfen er åpen for alle golfere og ikke bare for medlemmer av Midt-Troms GK.

Premiering
Vinneren sammenlagt i scramble/lag og vinner i hver slagspill-klasse premieres. I tillegg vil det bli loddtrekning av premier, der antall lodd i trekningen tilsvarer antall ganger man har deltatt. Premieutdelingen vil bli foretatt søndag 24/9. Premier som ikke blir hentet på premieutdelingen av spilleren selv eller andre spilleren har avtalt med, vil ikke bli ettersendt.

Påmelding
Bruk GolfBox APP eller GolfBox WEB.

Turneringsavgift
Kr. 100,- pr. 9-hulls turnering.

Greenfee
Se hjemmesiden for Midt-Troms Golfklubb.

Betaling
Kontanter, VIPPS, kort eller GolfBox APP.

Vi gjør oppmerksom på at små endringer av turneringsbestemmelsene kan bli gjort frem mot turneringsstart dersom man ser at det er nødvendig.


Årets første VTG kurs gjennomført!

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 5. Jun 2023

I helgen ble årets første VTG kurs avholdt på Finnkroken Golfpark. 14 ivrige og veldig motiverte kursdeltakere hadde møtt opp til et to dagers nybegynnerkurs. Som vanlig ble kurset avsluttet med en 9 hulls oppspillsrunde der kursdeltakeren ble delt inn i to'er og tre'er flighter, og spilte scramble mot hver sin instruktør som spilte vanlig slagspill.

Vi erkjenner at klubben har litt forbedringspotensiale når det kommer til bildetagning. Vi har allikevel fått med et bilde fra en av flightene ved bjella på hull 7. Flere bilder vil komme i en Nye Troms artikkel i løpet av denne uka.

Vinnere av sesongåpningsturneringen

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 4. Jun 2023

Mai Grete Velta ble vinner av dameklassen, Lena Teigen vinner av damer HCP-klassen og Robin Johansen ble vinner av herreklassen.


Herrer stableford


Damer stableford


Damer stableford HCP

Ulovlig spill på Finnkroken Golfpark

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 3. Jun 2023

Alle som skal spille golf på Finnkroken Golfpark må være registret som spiller i en klubb tilknyttet Norges Golfforbund eller tilsvarende utenlandsk forbund. I tillegg må du ha gyldig spillerett som aksjonær eller at du har betalt for fritt spill. Uten gyldig spillerett må du ha gyldig greenfee for hver runde du spiller. Brudd på dette vil medføre Politianmeldelse og utestengelse fra Finnkroken Golfpark. Kontroller vil bli utført av våre egne banekontrollører, medlemmer i Midt-Troms Golfklubb eller eiere av Finnkroken Golfpark.

Medlemmer i Midt-Troms Golfklubb med gyldig medlemskap har gjennom "Ta med en venn"-kampanjen anledning til å ta med seg en venn på golfbanen én gang for prøvespilling. Dette skal i såfall koordineres med med klubbens ledelse før prøvespillingen finner sted.

styreleder1 Kommentar

Driving range og treningsfelt er stengt i perioder 3. - 4. juni

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 2. Jun 2023

Driving range og treningsfelt er stengt i perioder 3. - 4. juni mellom kl. 1100 og 1700 grunnet VTG kurs.

På søndag er det oppspill for VTG kurset, og vi oppfordrer alle til å vise hensyn ute på banen.

styret
Ny benk på plass

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 29. Mai 2023

I dag har Tonje og Roar satt ut en ny benk på hull 6/45. De har valgt teksten "Life is good when playing golf", noe som passer helt perfekt!. Stor takk til Tonje og Roar!
Ferdighus Open Onsdagsgolf

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 28. Mai 2023

Onsdag 31.5 starter vi opp med Ferdighus Open Onsdagsgolf. Meld dere på i GolfBox APP eller GolfBox WEB.
Dugnad på greenfee rommet

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 25. Mai 2023

I dag har klubbhuskomitéen hatt dugnad på greenfee rommet. De har satt inn nytt kjøleskap slik at det nå er mulighet for å kjøpe med seg kald drikke og snacks også når kaféen er stengt.

Betal med Vipps Handlekurv eller bankkort.

Utedoen er klar til bruk

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 23. Mai 2023

Da er utedoen gjort klar til bruk for våre spillere.
Ny GolfBox Touch maskin

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 22. Mai 2023

Da har vi fått satt opp en ny GolfBox Touch maskin inne på grennfee rommet, og starttidbestilling kan gjøres uten bruk av GolfBox APP.
Starttidbestilling og betaling (OPPDATERING)

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 21. Mai 2023

Greenfee medlemmer - OPPDATERING
Det er nå mulig å betale for 18 hull gjennom online forhåndsbetaling i GolfBox APP. Dere kan også klikke på "Betale ved fremmøte" og bruke kort eller Vipps nr 687419.

Gjester
Online forhåndsbetaling gjennom GolfBox APP fungerer foreløpig ikke for gjester som har rabatterte greenfee priser (samarbeid mellom nord norske klubber, COOP medlemmer, studenter med bevis og Forsvaret). For å få denne rabatten må dere bestille starttid i GolfBox APP og klikke på "Betale ved fremmøte". Dere kan da betale med kort i eller bruke Vipps nr 687419.
Baneåpning søndag 21. mai kl. 10:00

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 19. Mai 2023

Finnkroken Golfpark AS har i dag besluttet at baneåpningen i år blir søndag 21. mai kl 10:00. Starttidbestilling er aktivert i Golfbox og det er anledning til å booke tid allerede nå.

Link til åpningstider, priser og starttidbestilling

Link til regler og barnekontroll.
Nye frøposer på plass

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 18. Mai 2023

Da er det hengt opp nye frøposer på oppslagstavlen på hull 1.
REGIONSTOUR 1 – 3-4 JUNI - BODØ GOLFPARK

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 18. Mai 2023

Invitasjonen ligger som PDF vedlegg.
Kaféliste Midt-Troms Golfklubb 2023

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 17. Mai 2023
Midt Troms Golfklubb turneringsliste 2023

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 16. Mai 2023

Da nærmer det seg at banen åpner for sesongen. Det er tid for å spille golf igjen. Topp å kunne ta seg en tur alene, eller med andre. 

Vi håper også at så mange som mulig har lyst å være med å spille turnering. Vi søker å holde turneringene våre så avslappet og uhøytidelige som mulig. Vi vil at alle skal føle seg velkommen, uavhengig av ferdighetsnivå og tidligere erfaring med turnering. Dette skal først og fremst være en anledning til å spille med andre, gjerne lære litt av hverandre og få litt mer erfaring. Og ikke minst ha det sosialt og trivelig på banen og i klubbhuset.

Nytt i år er at vi har delt opp dameklassen på samme måte som herreklassen. 2 klasser, en med HCP under 36,1 og en med høyere HCP enn 36, for både herrer og damer.

Vi arrangerer Ferdighus Open onsdagsturnering stort sett hver onsdag i juni, juli, august og september, med unntak av 2 onsdager i juli. 9 hulls-runde med shotgun/felles start kl 18:00.
7 av rundene er scramble/lag spill, 11 er single/individuell. I år tester vi også om det er interesse for å prøve en ren par 3 runde på et par av onsdagsgolfene. Vi tilpasser banen slik at alle 9 hullene blir par 3 hull.

Vi avslutter onsdagsgolfsesongen på søndag 1. oktober med 2 runder; En scramble og en single, med etterfølgende premieutdeling sammenlagt for hele sesongen. Premiene er sponset av onsdagsgolfens utmerkede hovedsponsor, Ferdighus.

I år søker vi å tilpasse helgeturneringene, slik at vi ikke arrangerer turnering når det er turnering i Narvik eller Tromsø. Dette innebærer litt færre helgeturneringer på Finnkroken, enn de siste årene. Istedenfor håper vi at vi kan samles en gjeng å dra og delta på turnering hos klubbene i Narvik og Tromsø.

Åpningsturneringen vår går lørdag 3.juni med en single stableford-turnering med 100% HCP tildeling i de 4 klassene. Klubbmesterskapet arrangeres 19.-20. august over samme lest som foregående år. Dvs. at de som ønsker bare å delta på søndagen kan gjøre det i stableford-klassen den dagen.
Siste helg i august er det 10 år siden golfparken på Finnkroken åpnet. Dette markerer vi med en jubileumsturnering lørdag 26.august, og gjerne med en sosial avslutning på kvelden. 

Turneringskomiteen setter veldig stor pris på om medlemmer i klubben hjelper oss å skaffe noen premier til turneringene våre. Det er positive næringsdrivende som gjerne svarer ja, om de blir spurt.

 

Turneringslisten vil være tilgjengelig i golfbox fra 16.mai.
Gå inn der og se mer i detalj på den enkelte turnering – og meld deg på.

 

Vi i turneringskomiteen ønsker gamle og nye spillere hjertelig velkommen til sosiale og humørfylte turneringer i 2023.
Driving range er åpen!

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 15. Mai 2023

Vi har dessverre fått feil på ballautomaten, men automaten er åpnet for manuelt balluttak. Dere fyller opp bøtten og betaler 20kr pr. bøtte ved hjelp av Vipps, eller så kan dere bruke kortterminalen eller myntinnkastet på automaten

 
Dugnad, søndag 14. mai fra kl. 13:00

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 12. Mai 2023

Oppmøte ved klubbhuset. Det blir kvistplukking på banen og krattrydding. De som har eget utstyr for krattrydding tar med dette.
Regelkveld 11. mai

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 11. Mai 2023

Det har kommet forespørsler fra flere medlemmer om vi kan legge ut lysbildene med regler som Øyvind gikk igjennom i kveld, og det skal vi selvfølgelig imøtekomme. Lysbildene er lagt ut i PDF format og kan lastes ned fra linkene under.

PDF (original for web)

PDF (for utskrift)

PDF (for utskrift lommefolder)

Åpning av treningsområdet og puttinggreen

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 11. Mai 2023

Lørdag 13. mai åpner vi opp for trening på treningsområdet og puttegreenen. Driving range og bane er fremdeles stengt.


Ny app for Golf-Norge lansert i dag!

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 9. Mai 2023

https://www.gimmie.no

Ny golfapp for Golf-Norge

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 26. Apr 2023

https://www.golfforbundet.no/ngf-nytt/ny-golfapp-for-golf-norge2
Referat fra årsmøtet 22. mars 2022

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 18. Apr 2023

Årsmøtet ble gjennomført på Bardufosstun 22. mars 2023 kl. 18:00 - 21:00. 19 medlemmer inkludert 4 fra styret hadde møtt opp, og årsmøtet var derfor vedtaksført.

Valgkomitéen hadde ikke lyktes med å finne noen frivillige til å ta på seg verv i Markedskomitéen. Styret fikk derfor et mandat av årsmøtet til å finne noen frivillige medlemmer til å ta på seg ansvaret for denne komitéen. Vi kan nå avsløre at Bjørnar Uteng tar gjenvalg for to nye år, og han har allerede fått med seg Einar Fossbakk. Det er ønskelig med ytterligere én til to personer til i denne komitéen. Medlemmer som ønsker å bidra kan ta direkte kontakt med Bjørnar.

Vi ønsker å takke av alle som ikke har tatt gjenvalg, og dere er selvfølgelig velkommen tilbake ved en senere anledning. Vi ønsker også å takke alle som har tatt gjenvalg i samme verv eller i nye verv, og vi ønsker samtidig alle nye velkommen inn i driften av klubben.

styreleder
Profileringsprodukter for Midt-Troms Golfklubb

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 6. Apr 2023

Vi skaffer produkter med Midt-Troms Golfklubb logo gjennom avtale med Golfshopen.no.  
Alle produkter er tilgjengelig for brodering. Spør om produkter så sjekker vi pris.

Vi har fått noen produkter med spesialpris, se i tabell under. Prisene er ferdig brodert og levert til oss (utsalgspris vår proshop).

Link til Abacus katalog: https://abacussportswear.com/
Callaway katalog: Kan sendes på forespørsel.

 

Herre:

Abacus Branson Piqueer (Hvit, navy, grå, royal) 

Pris: 499,-

Abacus Branson Genser (Grå, Navy, Sort)

Pris: 799,-

Abacus Vindjakke (Grå, Navy) 

Pris: 899,-

Abacus Vindvest (Grå, Navy) 

Pris: 799,-

Abacus Elgin Hybrid jakke (Navy)

Pris: 1199,-

Callaway Piquee skjorter. Samme som vi har i Proshopen

Pris: 599,-

Dame:

Abacus Cray Pique (mange farger)

Pris: 599,-

Abacus Branson Genser (Navy)  

Pris: 699,-

Abacus Elgin Hybrid jakke (Navy)

Pris: 1199,-

Callaway Piquee skjorter. Samme som vi har i Proshopen

Pris: 599,-

 Ta kontakt med Jarle (e-post: jarle.hegstad@gmail.com) så sjekker han pris.
Innkalling til årsmøte 2023

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 5. Mar 2023

https://www.midttromsgolf.no/events/p/1000084167/innkalling-til-arsmote-2023

styret
Golfjentene - klubbansvarlige

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 31. Jan 2023

Vi trenger en gruppe med jenter/damer som kan ta ansvaret for dette i klubben vår. Dere vil få støtte fra styret i klubben og fra Benedikte Brynestad Grøtvedt (jenteansvarlig i NGF). Så snart vi har fått samlet en gruppe, så setter vi opp et Teamsmøte med Benedikte, og hun vil fortelle dere mer om prosjektet.

Hvis DU har lyst til å være med på dette er det bare å sende oss en e-post på post@midttromsgolf.no.

Link til informasjon: https://golfjentene.no


Impact supporter

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 27. Jan 2023

Her har dere muligheten til å bli en Impact supporter og støtte juniorarbeidet i klubben. Klubben får inntekt som kan brukes på juniorarbeidet, og den som blir supporter får en flott bagtag som viser at « jeg heier på en robust neste generasjon».

Følg denne linken for mer informasjon og registrering. Norsk golf har skrevet en artikkel som forklarer litt mer hva dette er for noe.

Husk at gjennom Impact supporter er alle vinnere!

Medlemskontingent 2023

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 26. Jan 2023

Godt nytt år alle sammen og velkommen til en ny golf sesong!

Medlemskontingenten for 2023 er nå sendt ut til alle våre medlemmer. Dette er en viktig inntektskilde for klubben og vi håper at alle sammen betaler denne innen fristen.

Hvis dere har noen spørsmål er det bare å sende en e-post til post@midttromsgolf.no eller så finner dere en del informasjon på https://www.midttromsgolf.no/p/52839/medlemsbetingelser.

Hilsen
styret