Veien til golf

Midt-Troms golfklubb arrangerer Veien til golf  del 2 (praktisk) som er et obligatorisk kurs for de som ønsker å spille golf. Del 1 (e-læring) av kurset gjennomføres på forhånd ved å melde seg på via denne lenken hos Golfforbundet.

Målet med VTG-kurset er at deltagerne skal bli kjent med golf og miljøet på en golfbane. Etter gjennomført kurs vil du bli tildelt «Golfkortet», som gir deg rett til å spille golf på baner over hele verden.

Kurset vil gi deg en praktisk innføring i hva spillet handler om, og omfatter trening i grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og opptreden på banen. Alt dette under kyndig veiledning av klubbens dyktige instruktører.
Kurset er bygd opp som praktisk opplæring slik at kursdeltagerne får mest mulig trening i golfens variasjoner. Opplæringen vil foregå på et egnet treningsområde og som spill på golfbanen. Det vil bli gitt innføring i de grunnleggende reglene gjennom praktiske demonstrasjoner ute på treningsfeltet og på banen.
Midt-Troms golfklubb har golfutstyr som deltagerne får benytte under kurset. 

Kurset går over 12 timer og foregår på Finnkroken golfpark i nedre Bardu. 

Kursavgiften dekker kursmateriell, lån av golfutstyr under kurset, obligatorisk medlemskap i Midt-Troms golfklubb ut kalenderåret og fritt spill på Finnkroken Golfpark ut sesongen. Kurs som starter etter 1. august inkluderer også fritt spill påfølgende sesong ved betaling av medlemskontingent.

Betaling av kursavgiften er en bekreftelse på at medlemsbetingelsene er akseptert.

Kursavgifter
Voksne2500
Ungdom (til og med det året de fyller 21 år)1500
Ansatte i Forsvaret2000
Førstegangstjenestegjørende1000


Planlagte kursKursdatoerTidAntallPåmeldingMerknader
Veien til golf - del 1--
PåmeldingObligatorisk gjennomføring før deltakelse på del 2.
Veien til golf - del 2 kurs 131.05 - 01.06-15Påmelding
Veien til golf - del 2 kurs 224.06, 25.06 og 27.06-15Påmelding
Veien til golf - del 2 kurs 309.08 - 10.08-15Påmelding

Veien til golf - del 2 kurs 4
august-15Påmelding
VTG kurs 2023

Eventuelle spørsmål kan rettes til handicap@midttromsgolf.no.