AVSLUTNING FERDIGHUS OPEN - ONSDAGSGOLFEN

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 24. Sep 2021


Etter 4 scramble onsdager og 11 individuell onsdag slagspill omganger står vi nå på søndag ovenfor en spennende avslutning på årets Ferdighus Open onsdagsgolf. Søndag 26.september kl 10:00 og kl 13:00 avvikles slagspill omgang 12 og 13. Vi kommer da til starte ca halvparten fra hull 1 og resten fra hull 5 kl 10:00 og på samme måte fra hull 10 og 14 kl ca 13:00. Man kan som sagt i golfbox velge om man vil spille en eller begge disse to avsluttende rundene. Startlistene vil være slik at man blir satt sammen i grupper etter rangeringen sammenlagt i hver klasse. 

Etternølere: Meld dere på på årets siste turnering(er)!!

Og dette kommer til å bli spennende! Det er som sagt beste scramble resultatet og de fire beste slagspill-omgangene som teller i sammendraget. 

I dameklassen leder Britt Lena med -4. Hun har +3 som hun skal/kan forbedre blant slagspill-omgangene. Tonje ligger på andre plass, et slag bak med -3, og trenger forbedre +5. Lena er heller ikke ute av kampen. Hun har +2 og trenger forbedre +5 omgang. Klarer hun f eks -1 på en av søndagens runder er hun plutselig på -6 i sammendraget...

I HCP klassen kan det kanskje virke mer avklart (?), men man vet aldri. Mads Øyvind leder med -13 og må forbedre -2 omgang for å bedre sammenlagt resultatet. Bjørn på andre har -9, og må også forbedre en -2 omgang. Einar er heller ikke helt ute av bildet med sine -6 og en +1 omgang som må forbedres.

I Herreklassen er det like jevnt og spennende i toppen som i dameklassen. Svein-Tore leder med -6 og har +1 som han må forbedre. Jan Eirik har -5 og +2 han må forbedre og Stig Håkon har -1 og +3 han må forbedre. I tillegg kommer Bjørnar, Geir Ove og Hans Tore på +1 sammenlagt, og alle disse kan blande seg i toppen med 2 runder på minus tallet på søndag.

Ferdighus, Lians og klubben har levert premier til premieutdelingen på søndag (ca kl 15:30-16:00 i klubbhuset). Det blir fine premier til de 3 beste i hver klasse, samt at vi trekker en god del premier i et lotteri. Lotteriet er slik at for hver gang man har deltatt på onsdagsgolfen har man skaffet seg et lodd. Premier må mottas av vinner på utdelingen på søndag, eller en person som viderebringer til vinner. 

I tillegg vil vi forestå premieutdeling til de 3 beste i årets Matchplay i klubben.

Vi benytter samtidig anledningen til å takke alle årets deltakere på onsdagsgolfen. Dette er utvilsomt den av turneringene i klubben som er mest populær blant klubbens medlemmer. Vi møtes igjen til neste år. Motiver og ta gjerne med deg andre golfspillere til våre turneringer.

Sportslig hilsen  

Turneringskomiteen

Invitasjon Nord-Norsk Mesterskap

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 23. Aug 2021
Semifinaler Matchspill 2021

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 16. Aug 2021

Da er det klart for semifinaler i årets matchspill.

Christian Bye Berg skal møte Geir Ove Lillegård, og Yasin Feysel skal møte Asbjørn Kanstad.

Vi ønsker spillerne lykke til. :)

Sesongens siste VTG-kurs ble gjennom i helga

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 15. Aug 2021

Sesongens siste VTG-kurs ble gjennom i helga. Åtte ivrige og topp motiverte nybegynnere hadde funnet veien til Finnkroken Golfpark for å lære seg grunnleggende golf ferdigheter. Under kyndig veiledning av vår hovedtrener Jonas så ble dette nok et vellykket kurs.
På avslutningsdagen så tok været seg opp og Finnkroken Golfpark fikk litt solgløtt. Det ble som vanlig spilt scramble og kursdeltakerne konkurrerte mot Jonas, Eldar og undertegnede i hver sin flight.
Klubben oppfordrer nå kursdeltakeren å delta på treninger og turneringer fremover, og selvfølgelig spille som mye golf dere bare klarer. Dere som ikke har kjøpt eget utstyr enda kan ta kontakt med oss, så finner vi en løsning på lån av utstyr.

Velkommen som nye medlemmer i Midt-Troms Golfklubb!

Stig H. Thoresen
Matchplay 2021 oppdatering

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 10. Aug 2021

Da er kvartfinalene delvis gjennomført. Christian Bye Berg og Geir Ove Lillegård møtes i den ene semifinalen Yasin Feysel skal møte vinneren av matchen mellom Stian Bostad Kvaal og Asbjørn Kanstad. Semifinalene går over 18 hull. :)

Kvartfinaler Matchspill 2021.xlsx
Ferdighus Open - onsdagsgolf 4.8.2021

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 1. Aug 2021

Ferdighus Open - Onsdagsgolf er klar for ny runde. Dette gangen er det single hull 1-9. Mer info og påmelding får dere ved å trykke her.
Sesongens siste VTG-kurs arrangeres 14. - 15. august

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 1. Aug 2021

Sesongens siste VTG-kurs arrangeres 14. - 15. august. Vi tar maksimalt inn 15 kursdeltakere, og det er ikke anledning til å reservere plass. For mer informasjon og påmelding er det bare å gå inn på https://www.midttromsgolf.no/p/35531/beskrivelse.

Etter gjennomført kurs blir du automatisk medlem i Midt-Troms Golfklubb. Medlemskontingent og fritt spill ut sesongen 2021 er inkludert i kursavgiften. Du vil også kunne benytte deg av fritt spill sesongen 2022 hvis du betaler ordinær medlemskontingent neste år.

Vel møtt på Veien til golf kurs hos oss!
Matchplay 2021 Kvartfinaler

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 9. Jul 2021

Etter puljespillet er det klart for cup. 8 spillere går inn i første runde (kvartfinale). Runden spilles over 9 hull, og vinner skal kåres. Står det likt etter 9 hull spilles det omspill inntil en vinner er kåret. Spenningen er til å ta og føle på....

Kampoppsettet finner dere i linken under.

Kvartfinaler Matchspill 2021.xlsx
Ferdighus Open - Onsdagsgolf 2021

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 22. Jun 2021


Oppdatert 01.09.2021

Dette er sammenlagtlisten etter fire runder scramble og åtte runder slagspill.
St.Hans-feiring med golfaktivitet, grilling og bål på Finnkroken?

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 13. Jun 2021

AVLYST - AVLYST - AVLYST!

På onsdager bruker Midt-Troms golfklubb å ha onsdagsgolf med 20-35 spillere i spill ute på banen. I år faller St.Hans på en onsdag, og vi i golfklubben ønsker å benytte anledning til å undersøke muligheten og interessen for å gjennomføre en golfinspirert St.Hans-feiring på golfbanen.

Tanken er å ha familien, barna, barnebarn og evt. gode venner av medlemmene våre i fokus. La disse komme til golfbanen og prøve og leke litt med golfaktiviteter, og deretter gå over til et St.Hans-bål med grilling og sosialt samvær ved bobilplassen like ved Barduelva.

Golfklubben stiller med bål, grill, stoler, bord, papp-tallerkener/-kopper samt litt pølser sponset av Nortura. Deltakere bringer selv med annen ønsket grillmat og drikke. Arrangør vil også ha litt brus til salgs om noen skulle trenge dette.

Tanken er å ha golfaktiviteter mellom kl 17:30 og 19:00 og bål/grilling fram mot ca kl 21:00. Nødvendige COVID regulering vil bli informert om og fulgt opp.

Vi ønsker å få luftet interessen for en slikt familiefokusert golf-St.Hans-feiring. Vi ber derfor folk om å tilkjennegi dersom man kunne tenke seg å delta på dette. Meld derfor inn antall voksne og barn, inkludert barns alder, innen fredag 18.juni til:

Roy Christiansen
Påmeldingsside: https://www.midttromsgolf.no/events/p/1000056341/st.-hans-feiring-med-golfaktivitet%2c-grilling-og-ba
(Email: royen.christiansen@gmail.com, evt pr sms til mob 400 29 691).
Dersom interessen er til stede, bekrefter klubben gjennomføring av arrangementet innen søndag 20.juni. Det tas forbehold om at arrangementet kanselleres tirsdag 22.juni, dersom værutsiktene er dårlige.
Matchplay 2021

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 3. Jun 2021

Fredag 4. juni kl. 1800 går påmeldingsfristen ut for årets Matchplay turnering. Hittil er det bare 11 påmeldte, så turneringskomitéen oppfordrer flere klubbmedlemmer om å melde seg på. Følg linken for mer informasjon og påmelding.

På vegne av Royen
Stig H. Thoresen
Sesongens første VTG-kurs ble gjennom i helga

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 24. Mai 2021

Sesongens første VTG-kurs ble gjennom i helga. Åtte ivrige og topp motiverte nybegynnere hadde funnet veien til Finnkroken Golfpark for å lære seg grunnleggende golfferdigheter. Under kyndig veiledning av våre fantastiske trenere Jonas, Remo og Hans Tore så ble dette nok et vellykket kurs.
På avslutningsdagen så badet Finnkroken Golfpark i sol, og VTG-kurset var de første som fikk spille på banen i år under oppspillsrunden. Det ble som vanlig spilt scramble og det var vel kursdeltakerne som vant alle tre flightene?
Klubben oppfordrer nå kursdeltakeren å delta på treninger og turneringer fremover, og selvfølgelig spille som mye golf dere bare klarer. Dere som ikke har kjøpt eget utstyr enda kan ta kontakt med oss, så finner vi en løsning på lån av utstyr.
Stig H. ThoresenTurneringsliste MTGK 2021

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 16. Mai 2021

Onsdagsgolf har en utpreget sosial profil og gjennomføres hver onsdag fra 26.mai til 22.september, med unntak 2 onsdager i juli. Normalt med teeoff/start kl 18:00.

Onsdagsgolf finaledag gjennomføres søndag 26.september, med mulighet for å spille en eller to tellende ganger 9 hull, hull 1-9 og/eller 10-18.

De fleste helge-turneringene går på søndager. Mel Prince Minneturnering og Hummer og Kanari går på lørdag, mens klubbmesterskapet arrangeres lørdag og søndag. Utdypning av de ulike turneringene finner dere beskrevet i Golfbox. Påmeldingsfrist er normalt kl 18:00 dagen før turnering.

Øvrige turneringer (oftest på søndag, alternativt enkelte lørdager):

30.05.2021Stableford, singleSesongåpning
04.06.2021Matchplay, singleMatchplay (innledende før og cupspill etter sommeren)
06.06.2021Scramble/lagVårscramble
12.06.2021Slag, singleMel Prince Minneturnering
19-20.06.2021Turneringsfri helg     
27.06.2021Stableford, singleGoldenChild Open Midt-Troms GK
08.08.2021Slag, singleMax 4 køller
14.08.2021Fourball/scramble/stablefordHummer og Kanari  
22.08.2021Scramble/lagSommercramble
28-29.08.2021Slag+Stableford, singleKlubbmesterskapet Midt-Troms Golfklubb
04-05.09.2021Turneringsfri helg    
12.09.2021Scramble/lagHøstscramble
19.09.2021?Ny turnering. Innspill til turneringsform er velkommen!
26.09.2021Slag, singleAvslutning Onsdagsgolf

Turneringslisten vil være lagt inn i Golfbox ca 20 mai. Påmelding blir først mulig da.


Vel møtt til fine, sosiale konkurransekvelder og helgedager på Finnkroken golfpark.

Royen
Hva innebærer det å gå utpå banen å spille og evt. delta på golf turnering?

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 16. Mai 2021


Vi har alle vært der. Følelsene av å ikke være klar for det ukjente nye spillet, der andre har mer ferdighet og erfaring.

Det er kjent at mange nyetablerte golfspillere vegrer seg for å ta steget ut på banen å begynne å spille, herunder melde seg på golf-turnering. Det kan føles litt skummelt å være ute på banen å bli sett av andre, og evt. konkurrere. Å utsette seg for å slå slag, eller bryte regler og kutymer man ennå ikke har lært seg. Kanskje andre man ikke kjenner står og følger med.
Dette kan vi mer etablerte i klubben, som tidligere har vært der du er i dag, hjelpe deg med. Vi vet hvordan du har det, og vi vil gjerne ha deg med! Vi vil gjerne hjelpe deg i gang, og støtte deg ute på banen. Vi kan trene litt sammen med deg på range eller treningsfelt, eller gå en treningsrunde med deg. I turnering spiller vi gjerne sammen med eller på lag med deg. Vi støtter deg med råd og vink når du vil ha dette.
Klubben og banen vår er en sosial arena. Her møtes vi i klubben, og iblant gjestespillere fra andre klubber, blir kjent og konkurrerer med hverandre, men først og fremst konkurrerer vi med oss selv. Det er veldig lett å finne seg nye mål og milepæler. Få den ballen til å fly 50m, 100m og kanskje lengre etter hvert, og gjerne i den retning vi ønsker. Klare den første bogyen, det første paret, den første birdien - og drømme om hole-in-one (de fleste må nok drømme lenge, og mange, selv gode golfspillere har ikke oppnådd den drømmen).

Noen ulike spilleformer

Lagspill, eller scramble på fagspråket, er en turneringsform der 2,3 eller 4 personer spiller sammen som lag. Vi blander etablerte og mindre erfarne spillere i samme lag. Her brukes lagets beste ballplassering etter hvert slag. Dvs. at vi flytter alle sin ball til den beste ballens posisjon etter alle har slått, og alle slår neste slag derfra. På greenen putter vi alle etter tur fra samme posisjon, og det er lagets beste slag hver gang som teller i score-sammenheng. Du får etter hvert trygghet, du merker fort fremgang (og iblant litt tilbakegang), og får tro på deg selv, og snart får du lyst å prøve deg som single spiller/alene også. Du får også en fin mulighet å se og lære av medspillerne på laget.


Vi har en sosial turnering hver onsdag, med start kl 18:00, der vi annenhver gang i mai-juni og juli spiller scramble/lagspill. De andre onsdagene er det individuelt/single spill. Vi har turnering nesten hver helg, der det varieres mellom lag og single spill. Det tildeles ekstra slag på hvert hull utfra hvilket handicap man har. Alle som har tatt VTG kurset er hjertelig velkommen til å være med, uansett handicap/ferdighetsnivå. Turneringslisten legges ut på hjemmesiden til klubben i disse dager, og etableres i golfbox slik at man kan melde seg på. Planen er å ha første turnering onsdag 26.mai, om våren og banen er klar.

Treninger og turneringerOrganiserte treninger gjennomføres. Dere finner treningsdagene i aktivitetskalenderen på hjemmesiden. Alle med VTG kurs er velkommen. 

Kontaktpersoner for spørsmål, råd og avklaringer:

- Jonas Gulbrandsen, leder Veien til Golf (VTG); 

mobil: 466 11 341,  email: j.gulbr@live.no 

- Hans Tore Asphaug; 

mobil: 911 26 326,  email: htasphaug@hotmail.com
Turneringslisten finner du her på hjemmesiden. Kontaktpersoner fra turneringskomiteen for spørsmål, råd og avklaringer:

Roy Christiansen; 

mobil: 400 29 691, email: royen.christiansen@gmail.com

Geir-Arild Johnsen; 

mobil: 970 49 516, email: gea-jo@online.no
Så: kast deg utpå! Kom på treningsdagene våre, på onsdagsgolfen og turnering i helga.

Før du vet ordet av det er du i gang, og du trives i vakre omgivelser, i et godt sosialt miljø med folk du kjenner, og nye folk du blir kjent med. 

RoyenVeien til golf kurs

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 8. Mai 2021

Kurset Veien til golf del 2 er nå åpen for påmelding. Les mer om dette her.

Serviceavgift 2021

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 14. Apr 2021
Endring av lokal regel

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 14. Apr 2021

Punktet vedrørende ballplassering er fjernet som lokal regel og flyttet helt til slutt som en midlertidig regel.

-Baneutvalget