Utstyrsboder

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 25. Jul 2024

Finnkroken Golfpark har nå åpnet opp for at klubbens medlemmer kan sette opp private boder ved parkeringsplassen.

Golfparken har satt følgende kriterier på likhet:

  1. 1. Samme type bod «Krifon Classic 7,3 m2»
  2. 2. På linje, høyde og samme avstand imellom
  3. 3. Samme farge som klubbhus
  4. 4. På eget ansvar dvs. klubben og golfparken har ingen ansvar eller forpliktelser.

Litt info:
I år har Obs bygg gitt oss ca. 3 000,- i rabatt på bodene, dvs. kr 15 000,- pr stk. Dette inkluderer ikke fundament, takbelegg og maling. Pris på bodene i bildet ligger på ca kr 20 000,-.

Kontaktperson Midt-Troms Golfklubb:
Roar Prince

Kontaktperson Finnkroken Golfpark:
Terje Solstad




Ny Hole In One på Finnkroken Golfpark

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 19. Jul 2024

I dag ble Tonje Prince innlemmet i Hole In One klubben i Midt-Troms Golfklubb. Tonje fikk Hole In One på hull 3/45 med driver (halv sving). Gratulerer så mye Tonje!




Nybegynnergolf for alle 2024

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 4. Jul 2024

Midt Troms Golfklubb starter opp igjen med «Nybegynnergolf». Dette er et tilbud til alle medlemmer i klubben, men også de som ønsker å gjenoppta golfspillingen. Disse må da først melde seg inn i klubben igjen ved hjelp av innmeldingsskjemaet.

Treningen blir arrangert mandager i partallsuker med oppmøte ved driving rangen kl. 1800. Vi starter med litt teknikktrening, etterfulgt av scramble (lagspill) på banen. Vi deler opp i flighter med nybegynnere og etablerte spillere fra klubben. Vi oppfordrer derfor etablerte spillere til å stille opp på dette, for på den måten være med og ta våre på alle nybegynnere i klubben.

Det er fri greenfee for de av medlemmene som ikke har årsgreenfee eller tilsvarende. De som ikke har eget utstyr får låne dette vederlagsfritt. Trening på rangen er også gratis.

Dette er et lavterskeltilbud som vi håper mange vil benytte seg av.





Invitasjon til Ladies Night 28. juni

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 24. Jun 2024

Klubben håper at alle damene i klubben stiller opp på Ladies Night fredag 28. juni. Det blir en uformell turnering med sosial avslutning i klubbhuset etterpå. Det er ingen greenfee- eller turneringsavgift. Ta med ei venninne eller tre. De som trenger utstyr vil få låne det av klubben.

Ta kontakt med Tonje Prince på tlfnr. 904 09 924 hvis det er noen spørsmål.

Link til påmelding: https://tourentry.golfbox.dk/login.aspx/NO




Protestskjema for Facebook og Instagram - Messenger uten Facebook

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 11. Jun 2024

Denne artikkelen har lite med golf å gjøre, men er relevant med tanke på informasjonsutvekslingen i klubben. Facebook er (dessverre) den løsningen som klubben når ut til desidert flest medlemmer på. Facebook er noe "alle" har, og det er derfor veldig enkelt for styret og komitéene å nå ut til de aller fleste medlemmene våre på denne plattformen. Klubben ser jo helst at GolfBox blir brukt til dette, da dette er noe alle golfspillere har tilgang til og må bruke for å bestille startsider osv. (se forøvrig denne artikkelen om GolfBox og Gimmie i et nytt vindu). Hjemmesiden vil også være oppdatert med den viktigste informasjonen til våre medlemmer, og Facebook er derfor ikke en så viktig informasjonskanal for klubben.

Den siste tiden har det vært mye skriverier om Meta's KI-tjeneste. Kort fortalt vil Meta bruke alle data som er tilgjengelig på Facebook og Instagram for å drive opplæring av deres egen KI-tjeneste. Dette skjer allerede fra 26. juni, og Meta kan gjøre dette uten samtykke fra forbrukerne hvis de ikke reserverer dere mot dette. Alternativet vil være å slette disse tjenestene, noe som kan være vanskelig med tanke på det sosiale livet man har etablert på disse plattformene. Dette har nok allerede havnet på politikernes bord, og våre lovgivere i Norge og i EU vil nok prøve å stoppe Meta fra å gjennomføre dette. Dere kan lese mer om dette på Datatilsynets hjemmeside (åpnes i nytt vindu).

Det dere kan gjøre er å sende inn et skjema til Facebook og Instagram, hvor dere protesterer mot bruk av deres private data til opplæring av Meta's KI-tjeneste. NB! Det nytter ikke å legge inn status på Facebook slik mange har gjort!

Protestskjema for Facebook ligger her (åpnes i nytt vindu), og protestskjema for Instagram ligger her (åpnes i nytt vindu).

Bildet under viser et eksempel på hva dere kan skrive. Etter at dere har sendt skjemaet inn, så vil dere motta en e-post fra Meta som inneholder en bekreftelseskode. Denne må dere legge inn i vinduet som kommer opp i nettleseren. Hvis noen av våre medlemmer ikke får til dette, så skal vi alltids kunne hjelpe dere.

Messenger uten Facebook

De som ønsker å slette Facebook eller som ikke har Facebook fra før, men som ønsker å bruke Messenger, kan klikke seg inn på Slettmeg.no (åpnes i nytt vindu) og følge instruksjonene der.


leder