Avsluttende runder Ferdighus Open Onsdagsgolf

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 28. Sep 2023

Godtfolk,
Golfsesongen nærmer seg slutten. På søndag 1.oktober avsluttes turneringssesongen 2023, med avslutningsrunde for hhv. scramble og slagspill i Ferdighus onsdagsgolf. 

På søndag starter vi kl 10:00 med scramble (hull 1-9), har en kort pause, før vi avslutter med slagspill (hull 10-18) fra ca kl 13:15. Man kan velge å spille begge rundene, eller nøye seg med en av rundene. Dere melder dere på i golfbox på scramble og/eller slagspill, hver for seg.

Etter gjennomføring, ca kl 16:00, er det premieutdeling sammenlagt for Ferdighus onsdagsgolf. Man må ha 3 scramble og 5 slagsspill resultater for å kunne konkurrere sammenlagt. 
Det er fremdeles ganske åpent med tanke på hvem som går til topps i de fleste klassene.

I tillegg til premiering i scramble og de ulike klassene i slagspill vil hver enkelt deltakelse i onsdagsgolfen gi et lodd i en trekkepremiering. Premieutdeling Matchplay gjøres også i denne forbindelse.

Vi har kanskje litt mindre premier enn ønskelig, så det hadde vært praktfullt om noen av medlemmene våre kunne skaffe/bidra med litt småpremier til premiebordet. Evt premiebidrag leveres oss i klubbhuset mellom kl 09:00 og 09:30 på søndag.

Da håper vi at flest mulig av våre medlemmer dukker opp på søndag, og vil være med på en sportslig og sosial avslutningen av årets turneringssesong.

Sportslig hilsen
Turneringskomiteen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.