Delta på golfturnering i naboklubbene

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 18. Jul 2023

Golf godtfolk,

Vi er en liten og fornuftig veldrevet golfklubb. Det er godt å være på Finnkroken. Allikevel har vi i turneringskomiteen har hatt en ide om å få mer samkvem og turneringssamarbeid med våre nærmeste golfnaboer i Narvik og Tromsø. Et turneringssamarbeid der vi i 2024 arrangerer hver vår turnering, og søker å få spillere i de 3 klubbene til å delta på disse.

Videre har vi tenkt at vi kunne bruke 2023 til å unngå å ha turnering når våre naboklubber hadde, og samle en gjeng fra klubben vår å dra til Narvik og Tromsø, delta på turnering der og prate om vårt ønske om et nærmere turneringssamarbeid i 2024.

Så har vi i turneringskomiteen ikke vært helt på topp i forhold til å planlegge og annonsere dette initiativet rett-tidig...

Det viser seg at turneringsoppsettet i Narvik for høsten har få turneringer og gir små muligheter for deltakelse der. Muligheten hadde vært flagg golf turnering nå lørdag 22.juli, men det blir vel for kort varsel, i tillegg til at mange av våre spillere ferierer.

Hos Tromsø derimot er det et par gode alternativer. NNM Senior 12.-13.august og Bernard Nygårds minneturnering søndag 24.september.

Vi i turneringskomiteen planlegger å delta på begge to, og vi oppfordrer flest mulig av våre medlemmer til å hive seg med. 

Vi kommer med mer informasjon og oppfordringer om deltakelse på disse to turneringene i ukene som kommer. La oss bli en gjeng som drar og deltar, særlig kanskje på minneturneringen 24.september.

Sommergolfhilsen
Turneringskomiteen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.