Golden Child

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 26. Jun 2023

Lørdag 1. juli arrangerer Midt-Troms Golfklubb Golden Child.

Dette er en veldedighetsturnering med stableford-format over 18 hull. Det er etablert 4 klasser, A: Damer hcp opp til 36, B: Herrer hcp opp til 36, C: Damer  hcp 36,1 - 54 og D: Herrer hcp 36,1 - 54. De 3 beste i hver klasse premieres. 

Turneringsavgiften kr 200, går til GoldenChild Golf Charity, som samler inn penger (uavkortet) til Barnekreftforeningen. Det er gratis greenfee på turneringen. Siden dette er en veldedighetsturnering, vil hver deltager blir forespurt om å betale inn kr 20 pr handicapbirdie (3 poeng eller bedre på et hull) som gjøres på runden. Dette gjøres av den enkelte etter runden på Vipps til vippskonto 040404.

Nærmere info om GoldenChild BirdieChallenge finnes på www.goldenchild.no. Det vil holdes en felles informasjon om turneringen og saken ved klubbhuset kl 0930 turneringsdagen. Den største vinneren i denne turneringen er Barnekreftforeningen.

NB!  Vinnere av Dameklassen (A) og Herreklassen (B) vil være med i trekningen om å få en invitasjon til GoldenChild Invitational 2023 på Miklagard 17-18. august. Utøverne må selv dekke reise og opphold.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.