Ferdighus Open Onsdagsgolf

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 5. Jun 2023

Generelt
Det vil bli arrangert 16 onsdagsturneringer over 9 hull i løpet av sesongen. Onsdagsgolf 1, 3, 5, 7, 11 og 13  kjøres som scramble/lagspill, øvrige som slagspill/single.

Søndag 1. okt. avsluttes onsdagsgolfen med en runde scramble/lag (hull 1-9) og en runde slag/single (hull 11-18).

De 3 beste resultatene er tellende i sammendraget i scramble/lag og de 5 beste rundene i slag/single sammendraget. Ved poenglikhet ved avslutning er det følgende rangering: Beste enkeltresultat, beste nestbeste resultat osv.

Det er egne klasser for dame- og herrespillere med handikap 36,1-54. Det spilles fra valgfrie utslag.

På onsdagsgolf 1, 2, 5, 6, 8, 10, 11, 14 og 16 spilles front 9 hullene (1-9). Onsdagsgolf 3, 4, 7, 9, 12, 13 og 15 spilles back 9 hullene (10-18).

På avslutningsdagen søndag 1.okt spilles det først scramble/lag på front 1-9 og deretter slag/single på back 10-18. Man kan velge å spille bare en av disse rundene om man ønsker.

Onsdagsgolfen er åpen for alle golfere og ikke bare for medlemmer av Midt-Troms GK.

Premiering
Vinneren sammenlagt i scramble/lag og vinner i hver slagspill-klasse premieres. I tillegg vil det bli loddtrekning av premier, der antall lodd i trekningen tilsvarer antall ganger man har deltatt. Premieutdelingen vil bli foretatt søndag 24/9. Premier som ikke blir hentet på premieutdelingen av spilleren selv eller andre spilleren har avtalt med, vil ikke bli ettersendt.

Påmelding
Bruk GolfBox APP eller GolfBox WEB.

Turneringsavgift
Kr. 100,- pr. 9-hulls turnering.

Greenfee
Se hjemmesiden for Midt-Troms Golfklubb.

Betaling
Kontanter, VIPPS, kort eller GolfBox APP.

Vi gjør oppmerksom på at små endringer av turneringsbestemmelsene kan bli gjort frem mot turneringsstart dersom man ser at det er nødvendig.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.