Midt Troms Golfklubb turneringsliste 2023

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 16. Mai 2023

Da nærmer det seg at banen åpner for sesongen. Det er tid for å spille golf igjen. Topp å kunne ta seg en tur alene, eller med andre. 

Vi håper også at så mange som mulig har lyst å være med å spille turnering. Vi søker å holde turneringene våre så avslappet og uhøytidelige som mulig. Vi vil at alle skal føle seg velkommen, uavhengig av ferdighetsnivå og tidligere erfaring med turnering. Dette skal først og fremst være en anledning til å spille med andre, gjerne lære litt av hverandre og få litt mer erfaring. Og ikke minst ha det sosialt og trivelig på banen og i klubbhuset.

Nytt i år er at vi har delt opp dameklassen på samme måte som herreklassen. 2 klasser, en med HCP under 36,1 og en med høyere HCP enn 36, for både herrer og damer.

Vi arrangerer Ferdighus Open onsdagsturnering stort sett hver onsdag i juni, juli, august og september, med unntak av 2 onsdager i juli. 9 hulls-runde med shotgun/felles start kl 18:00.
7 av rundene er scramble/lag spill, 11 er single/individuell. I år tester vi også om det er interesse for å prøve en ren par 3 runde på et par av onsdagsgolfene. Vi tilpasser banen slik at alle 9 hullene blir par 3 hull.

Vi avslutter onsdagsgolfsesongen på søndag 1. oktober med 2 runder; En scramble og en single, med etterfølgende premieutdeling sammenlagt for hele sesongen. Premiene er sponset av onsdagsgolfens utmerkede hovedsponsor, Ferdighus.

I år søker vi å tilpasse helgeturneringene, slik at vi ikke arrangerer turnering når det er turnering i Narvik eller Tromsø. Dette innebærer litt færre helgeturneringer på Finnkroken, enn de siste årene. Istedenfor håper vi at vi kan samles en gjeng å dra og delta på turnering hos klubbene i Narvik og Tromsø.

Åpningsturneringen vår går lørdag 3.juni med en single stableford-turnering med 100% HCP tildeling i de 4 klassene. Klubbmesterskapet arrangeres 19.-20. august over samme lest som foregående år. Dvs. at de som ønsker bare å delta på søndagen kan gjøre det i stableford-klassen den dagen.
Siste helg i august er det 10 år siden golfparken på Finnkroken åpnet. Dette markerer vi med en jubileumsturnering lørdag 26.august, og gjerne med en sosial avslutning på kvelden. 

Turneringskomiteen setter veldig stor pris på om medlemmer i klubben hjelper oss å skaffe noen premier til turneringene våre. Det er positive næringsdrivende som gjerne svarer ja, om de blir spurt.

 

Turneringslisten vil være tilgjengelig i golfbox fra 16.mai.
Gå inn der og se mer i detalj på den enkelte turnering – og meld deg på.

 

Vi i turneringskomiteen ønsker gamle og nye spillere hjertelig velkommen til sosiale og humørfylte turneringer i 2023.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.