AVSLUTNING FERDIGHUS OPEN - ONSDAGSGOLFEN

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 24. Sep 2021


Etter 4 scramble onsdager og 11 individuell onsdag slagspill omganger står vi nå på søndag ovenfor en spennende avslutning på årets Ferdighus Open onsdagsgolf. Søndag 26.september kl 10:00 og kl 13:00 avvikles slagspill omgang 12 og 13. Vi kommer da til starte ca halvparten fra hull 1 og resten fra hull 5 kl 10:00 og på samme måte fra hull 10 og 14 kl ca 13:00. Man kan som sagt i golfbox velge om man vil spille en eller begge disse to avsluttende rundene. Startlistene vil være slik at man blir satt sammen i grupper etter rangeringen sammenlagt i hver klasse. 

Etternølere: Meld dere på på årets siste turnering(er)!!

Og dette kommer til å bli spennende! Det er som sagt beste scramble resultatet og de fire beste slagspill-omgangene som teller i sammendraget. 

I dameklassen leder Britt Lena med -4. Hun har +3 som hun skal/kan forbedre blant slagspill-omgangene. Tonje ligger på andre plass, et slag bak med -3, og trenger forbedre +5. Lena er heller ikke ute av kampen. Hun har +2 og trenger forbedre +5 omgang. Klarer hun f eks -1 på en av søndagens runder er hun plutselig på -6 i sammendraget...

I HCP klassen kan det kanskje virke mer avklart (?), men man vet aldri. Mads Øyvind leder med -13 og må forbedre -2 omgang for å bedre sammenlagt resultatet. Bjørn på andre har -9, og må også forbedre en -2 omgang. Einar er heller ikke helt ute av bildet med sine -6 og en +1 omgang som må forbedres.

I Herreklassen er det like jevnt og spennende i toppen som i dameklassen. Svein-Tore leder med -6 og har +1 som han må forbedre. Jan Eirik har -5 og +2 han må forbedre og Stig Håkon har -1 og +3 han må forbedre. I tillegg kommer Bjørnar, Geir Ove og Hans Tore på +1 sammenlagt, og alle disse kan blande seg i toppen med 2 runder på minus tallet på søndag.

Ferdighus, Lians og klubben har levert premier til premieutdelingen på søndag (ca kl 15:30-16:00 i klubbhuset). Det blir fine premier til de 3 beste i hver klasse, samt at vi trekker en god del premier i et lotteri. Lotteriet er slik at for hver gang man har deltatt på onsdagsgolfen har man skaffet seg et lodd. Premier må mottas av vinner på utdelingen på søndag, eller en person som viderebringer til vinner. 

I tillegg vil vi forestå premieutdeling til de 3 beste i årets Matchplay i klubben.

Vi benytter samtidig anledningen til å takke alle årets deltakere på onsdagsgolfen. Dette er utvilsomt den av turneringene i klubben som er mest populær blant klubbens medlemmer. Vi møtes igjen til neste år. Motiver og ta gjerne med deg andre golfspillere til våre turneringer.

Sportslig hilsen  

TurneringskomiteenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.