St.Hans-feiring med golfaktivitet, grilling og bål på Finnkroken?

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 13. Jun 2021

AVLYST - AVLYST - AVLYST!

På onsdager bruker Midt-Troms golfklubb å ha onsdagsgolf med 20-35 spillere i spill ute på banen. I år faller St.Hans på en onsdag, og vi i golfklubben ønsker å benytte anledning til å undersøke muligheten og interessen for å gjennomføre en golfinspirert St.Hans-feiring på golfbanen.

Tanken er å ha familien, barna, barnebarn og evt. gode venner av medlemmene våre i fokus. La disse komme til golfbanen og prøve og leke litt med golfaktiviteter, og deretter gå over til et St.Hans-bål med grilling og sosialt samvær ved bobilplassen like ved Barduelva.

Golfklubben stiller med bål, grill, stoler, bord, papp-tallerkener/-kopper samt litt pølser sponset av Nortura. Deltakere bringer selv med annen ønsket grillmat og drikke. Arrangør vil også ha litt brus til salgs om noen skulle trenge dette.

Tanken er å ha golfaktiviteter mellom kl 17:30 og 19:00 og bål/grilling fram mot ca kl 21:00. Nødvendige COVID regulering vil bli informert om og fulgt opp.

Vi ønsker å få luftet interessen for en slikt familiefokusert golf-St.Hans-feiring. Vi ber derfor folk om å tilkjennegi dersom man kunne tenke seg å delta på dette. Meld derfor inn antall voksne og barn, inkludert barns alder, innen fredag 18.juni til:

Roy Christiansen
Påmeldingsside: https://www.midttromsgolf.no/events/p/1000056341/st.-hans-feiring-med-golfaktivitet%2c-grilling-og-ba
(Email: royen.christiansen@gmail.com, evt pr sms til mob 400 29 691).
Dersom interessen er til stede, bekrefter klubben gjennomføring av arrangementet innen søndag 20.juni. Det tas forbehold om at arrangementet kanselleres tirsdag 22.juni, dersom værutsiktene er dårlige.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.