Veien til Golf

Midt-Troms golfklubb arrangerer kurset Veien til Golf (VTG) som er et obligatorisk kurs for de som ønsker å spille golf.

Målet med VTG-kurset er at deltagerne skal bli kjent med golf og miljøet på en golfbane. Etter gjennomført kurs vil du bli tildelt «Golfkortet», som gir deg rett til å spille golf på baner over hele verden. 

Kurset vil gi deg en praktisk innføring i hva spillet handler om, og omfatter trening i grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og opptreden på banen. Alt dette under kyndig veiledning av klubbens dyktige instruktører.
 
Kurset er bygd opp som praktisk opplæring slik at kursdeltagerne får mest mulig trening i golfens variasjoner. Opplæringen vil foregå på et egnet treningsområde og som spill på golfbanen. Det vil bli gitt innføring i de grunnleggende reglene gjennom praktiske demonstrasjoner ute på treningsfeltet og på banen.
Midt-Troms golfklubb har golfutstyr som deltagerne får benytte under kurset. 

Kurset går over 16 – 18 timer timer og foregår på Finnkroken golfpark i nedre Bardu. 

Kursavgiften dekker følgende: Kursmateriell, lån av golfutstyr under kurset, medlemskap i Midt-Troms golfklubb ut kalenderåret, fritt spill på Finnkroken Golfpark ut sesongen.

Kursavgifter:

Voksne:                                                                       kr 2500
Ungdom (til og med det året de fyller 21 år):              kr 1500
Befal/ansatte i forsvaret:                                             kr 2000
Soldater (vernepliktige):                                              kr   750

Neste kurs

Mer info kommer


Levert av IdrettenOnline