Ny benk på plass

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 29. Mai 2023

I dag har Tonje og Roar satt ut en ny benk på hull 6/45. De har valgt teksten "Life is good when playing golf", noe som passer helt perfekt!. Stor takk til Tonje og Roar!Ferdighus Open Onsdagsgolf

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 28. Mai 2023

Onsdag 31.5 starter vi opp med Ferdighus Open Onsdagsgolf. Meld dere på i GolfBox APP eller GolfBox WEB.Dugnad på greenfee rommet

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 25. Mai 2023

I dag har klubbhuskomitéen hatt dugnad på greenfee rommet. De har satt inn nytt kjøleskap slik at det nå er mulighet for å kjøpe med seg kald drikke og snacks også når kaféen er stengt.

Betal med Vipps Handlekurv eller bankkort.
Utedoen er klar til bruk

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 23. Mai 2023

Da er utedoen gjort klar til bruk for våre spillere.Ny GolfBox Touch maskin

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 22. Mai 2023

Da har vi fått satt opp en ny GolfBox Touch maskin inne på grennfee rommet, og starttidbestilling kan gjøres uten bruk av GolfBox APP.Starttidbestilling og betaling (OPPDATERING)

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 21. Mai 2023

Greenfee medlemmer - OPPDATERING
Det er nå mulig å betale for 18 hull gjennom online forhåndsbetaling i GolfBox APP. Dere kan også klikke på "Betale ved fremmøte" og bruke kort eller Vipps nr 687419.

Gjester
Online forhåndsbetaling gjennom GolfBox APP fungerer foreløpig ikke for gjester som har rabatterte greenfee priser (samarbeid mellom nord norske klubber, COOP medlemmer, studenter med bevis og Forsvaret). For å få denne rabatten må dere bestille starttid i GolfBox APP og klikke på "Betale ved fremmøte". Dere kan da betale med kort i eller bruke Vipps nr 687419.Baneåpning søndag 21. mai kl. 10:00

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 19. Mai 2023

Finnkroken Golfpark AS har i dag besluttet at baneåpningen i år blir søndag 21. mai kl 10:00. Starttidbestilling er aktivert i Golfbox og det er anledning til å booke tid allerede nå.

Link til åpningstider, priser og starttidbestilling

Link til regler og barnekontroll.Nye frøposer på plass

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 18. Mai 2023

Da er det hengt opp nye frøposer på oppslagstavlen på hull 1.REGIONSTOUR 1 – 3-4 JUNI - BODØ GOLFPARK

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 18. Mai 2023

Invitasjonen ligger som PDF vedlegg.Kaféliste Midt-Troms Golfklubb 2023

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 17. Mai 2023Midt Troms Golfklubb turneringsliste 2023

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 16. Mai 2023

Da nærmer det seg at banen åpner for sesongen. Det er tid for å spille golf igjen. Topp å kunne ta seg en tur alene, eller med andre. 

Vi håper også at så mange som mulig har lyst å være med å spille turnering. Vi søker å holde turneringene våre så avslappet og uhøytidelige som mulig. Vi vil at alle skal føle seg velkommen, uavhengig av ferdighetsnivå og tidligere erfaring med turnering. Dette skal først og fremst være en anledning til å spille med andre, gjerne lære litt av hverandre og få litt mer erfaring. Og ikke minst ha det sosialt og trivelig på banen og i klubbhuset.

Nytt i år er at vi har delt opp dameklassen på samme måte som herreklassen. 2 klasser, en med HCP under 36,1 og en med høyere HCP enn 36, for både herrer og damer.

Vi arrangerer Ferdighus Open onsdagsturnering stort sett hver onsdag i juni, juli, august og september, med unntak av 2 onsdager i juli. 9 hulls-runde med shotgun/felles start kl 18:00.
7 av rundene er scramble/lag spill, 11 er single/individuell. I år tester vi også om det er interesse for å prøve en ren par 3 runde på et par av onsdagsgolfene. Vi tilpasser banen slik at alle 9 hullene blir par 3 hull.

Vi avslutter onsdagsgolfsesongen på søndag 1. oktober med 2 runder; En scramble og en single, med etterfølgende premieutdeling sammenlagt for hele sesongen. Premiene er sponset av onsdagsgolfens utmerkede hovedsponsor, Ferdighus.

I år søker vi å tilpasse helgeturneringene, slik at vi ikke arrangerer turnering når det er turnering i Narvik eller Tromsø. Dette innebærer litt færre helgeturneringer på Finnkroken, enn de siste årene. Istedenfor håper vi at vi kan samles en gjeng å dra og delta på turnering hos klubbene i Narvik og Tromsø.

Åpningsturneringen vår går lørdag 3.juni med en single stableford-turnering med 100% HCP tildeling i de 4 klassene. Klubbmesterskapet arrangeres 19.-20. august over samme lest som foregående år. Dvs. at de som ønsker bare å delta på søndagen kan gjøre det i stableford-klassen den dagen.
Siste helg i august er det 10 år siden golfparken på Finnkroken åpnet. Dette markerer vi med en jubileumsturnering lørdag 26.august, og gjerne med en sosial avslutning på kvelden. 

Turneringskomiteen setter veldig stor pris på om medlemmer i klubben hjelper oss å skaffe noen premier til turneringene våre. Det er positive næringsdrivende som gjerne svarer ja, om de blir spurt.

 

Turneringslisten vil være tilgjengelig i golfbox fra 16.mai.
Gå inn der og se mer i detalj på den enkelte turnering – og meld deg på.

 

Vi i turneringskomiteen ønsker gamle og nye spillere hjertelig velkommen til sosiale og humørfylte turneringer i 2023.Driving range er åpen!

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 15. Mai 2023

Vi har dessverre fått feil på ballautomaten, men automaten er åpnet for manuelt balluttak. Dere fyller opp bøtten og betaler 20kr pr. bøtte ved hjelp av Vipps, eller så kan dere bruke kortterminalen eller myntinnkastet på automaten

 Dugnad, søndag 14. mai fra kl. 13:00

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 12. Mai 2023

Oppmøte ved klubbhuset. Det blir kvistplukking på banen og krattrydding. De som har eget utstyr for krattrydding tar med dette.Regelkveld 11. mai

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 11. Mai 2023

Det har kommet forespørsler fra flere medlemmer om vi kan legge ut lysbildene med regler som Øyvind gikk igjennom i kveld, og det skal vi selvfølgelig imøtekomme. Lysbildene er lagt ut i PDF format og kan lastes ned fra linkene under.

PDF (original for web)

PDF (for utskrift)

PDF (for utskrift lommefolder)
Åpning av treningsområdet og puttinggreen

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 11. Mai 2023

Lørdag 13. mai åpner vi opp for trening på treningsområdet og puttegreenen. Driving range og bane er fremdeles stengt.

Ny app for Golf-Norge lansert i dag!

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 9. Mai 2023

https://www.gimmie.no