Avsluttende runder Ferdighus Open Onsdagsgolf

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 28. Sep 2023

Godtfolk,
Golfsesongen nærmer seg slutten. På søndag 1.oktober avsluttes turneringssesongen 2023, med avslutningsrunde for hhv. scramble og slagspill i Ferdighus onsdagsgolf. 

På søndag starter vi kl 10:00 med scramble (hull 1-9), har en kort pause, før vi avslutter med slagspill (hull 10-18) fra ca kl 13:15. Man kan velge å spille begge rundene, eller nøye seg med en av rundene. Dere melder dere på i golfbox på scramble og/eller slagspill, hver for seg.

Etter gjennomføring, ca kl 16:00, er det premieutdeling sammenlagt for Ferdighus onsdagsgolf. Man må ha 3 scramble og 5 slagsspill resultater for å kunne konkurrere sammenlagt. 
Det er fremdeles ganske åpent med tanke på hvem som går til topps i de fleste klassene.

I tillegg til premiering i scramble og de ulike klassene i slagspill vil hver enkelt deltakelse i onsdagsgolfen gi et lodd i en trekkepremiering. Premieutdeling Matchplay gjøres også i denne forbindelse.

Vi har kanskje litt mindre premier enn ønskelig, så det hadde vært praktfullt om noen av medlemmene våre kunne skaffe/bidra med litt småpremier til premiebordet. Evt premiebidrag leveres oss i klubbhuset mellom kl 09:00 og 09:30 på søndag.

Da håper vi at flest mulig av våre medlemmer dukker opp på søndag, og vil være med på en sportslig og sosial avslutningen av årets turneringssesong.

Sportslig hilsen
Turneringskomiteen
Sesongavslutning og stenging av Finnkroken Golfpark

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 15. Sep 2023

Det nærmer seg tiden for sesongavslutning og stenging av Finnkroken golfpark. Nedstenging av drivingrange og treningsområde forutsettes blir regulert av MTGK.

Nedstenging av banen vil være avhengig av når det kommer nattefrost og når frosten har satt seg i bakken. Det normale vil være at det er litt frost på natten, men at denne tiner opp utover dagen. Dersom det er nattefrost vil banen være stengt til kl 1200. FGP vil prøve å få personell til å sjekke om nattefrosten har tint til kl 1200. Dersom nattefrosten har tint opp vil banen åpnes for spill. Dersom nattefrosten har satt seg så godt at den ikke tiner opp i løpet av dagen vil banen bli stengt for sesongen.

Begrunnelsen for å stenge banen når frosten har satt seg er å unngå skader på gresset som vi vil slite med neste sesong.

FGP vil starte inntak av benker etc når man ser at det er fare for frost slik at det siste som blir tatt inn når banen stenger er flagg og hullplugger.

leder FGP
Mel Prince Minneturnering

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 10. Sep 2023

27 deltagere stilte opp på årets minneturnering, 8 damer og 19 herrer. Veldig mye godt spill, og lave score på veldig mange. Scorene blir dessverre ikke handicaptellende siden alle hullkoppene var åpnet.

Klassevinnere ble:

Damer: Mari-Ann Nergaard 66 slag netto.

Herrer: Are Heggmo 54 slag netto.

Stor takk til alle deltagere og de som bidro til å få arrangementet vel i havn.

Komplette resultatlister finnes på Golfbox.

Turneringskomitéen
Onsdagsgolf slagspill og scramble er nå oppdatert sammenlagt pr. 30 august

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 8. Sep 2023

Turneringskomiteen har operert med litt forskjellig score-metode på enkelte av scramble konkurransene. Uten hensyn til handicap i starten, og etterhvert med handicap og hensyn til lags størrelse (25% på lag med 2 spillere og 15% på lag med 3 spillere). På onsdags scramble 23. aug var det ikke lagt inn begrensningen med 25% og 15%. Dette er nå gjort i resultatene som er lagt inn i sammenlagt oversikten.

Merk at det er de 3 og 5 beste resultatene, i hhv scramble og slagspill, som teller i sammendraget.


Vennlig hilsen og beklager evt forvirring skapt på veien, 

Turneringskomiteen