Golfjentene - klubbansvarlige

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 31. Jan 2023

Vi trenger en gruppe med jenter/damer som kan ta ansvaret for dette i klubben vår. Dere vil få støtte fra styret i klubben og fra Benedikte Brynestad Grøtvedt (jenteansvarlig i NGF). Så snart vi har fått samlet en gruppe, så setter vi opp et Teamsmøte med Benedikte, og hun vil fortelle dere mer om prosjektet.

Hvis DU har lyst til å være med på dette er det bare å sende oss en e-post på post@midttromsgolf.no.

Link til informasjon: https://golfjentene.no


Impact supporter

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 27. Jan 2023

Her har dere muligheten til å bli en Impact supporter og støtte juniorarbeidet i klubben. Klubben får inntekt som kan brukes på juniorarbeidet, og den som blir supporter får en flott bagtag som viser at « jeg heier på en robust neste generasjon».

Følg denne linken for mer informasjon og registrering. Norsk golf har skrevet en artikkel som forklarer litt mer hva dette er for noe.

Husk at gjennom Impact supporter er alle vinnere!

Medlemskontingent 2023

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 26. Jan 2023

Godt nytt år alle sammen og velkommen til en ny golf sesong!

Medlemskontingenten for 2023 er nå sendt ut til alle våre medlemmer. Dette er en viktig inntektskilde for klubben og vi håper at alle sammen betaler denne innen fristen.

Hvis dere har noen spørsmål er det bare å sende en e-post til post@midttromsgolf.no eller så finner dere en del informasjon på https://www.midttromsgolf.no/p/52839/medlemsbetingelser.

Hilsen
styret