GoldenChild Open

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 29. Sep 2019

GoldenChild Open Midt-Troms Golfklubb ble gjennomført lørdag 28.september. Alle inntekter ble gitt til Barnekreftforeningen gjennom GoldenChild Charity. Vi hadde 20 deltagere på turneringen og det ble satt til sammen 42 hcp-birdier. Alt av startkontingenter og kaffe/vaffel-salg ble vippset direkte til GoldenChild (vipps nr 040404), og våre raske kalkuleringer viste at vi samlet inn ca kr 4000. Var i kontakt med Ronny Michael Hermansen (stifteren) i dag søndag, og i følge han kom det inn nesten kr 5000 på lørdagen. 😊 


Stemningen var høy og god på hele banen, og værgudene var definitivt med oss hele dagen. 20 energiske spillere kjempet seg gjennom 9 hull på jakt etter hcp-birdier. Det ble tatt masse fine bilder som vil komme ut på Facebook. Arrangementskomiteen takker alle bidragsytere og deltagere for en kjempeflott dag. Spesiell takk til Mari-Ann som gikk rett i vaffelsteikingen da hun kom til huset på morgenen, og Simen som kom fra jobb for å steike vafler, osv…. sånn kan man takke alle…….

Vi satser på at denne turneringen også blir gjennomført neste år. «Sterke sammen – store hjerter»

Klassevinnere ble :


Klubbhandicap-klassen:               Bjørn Schulstad

Dame-klassen:                             Janne Lillegård

Herre-klassen:                             Roy Christiansen


 

Øvrige resultater finnes i golfbox.


0 Kommentar

GoldenChild Open Midt-Troms GK

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 18. Sep 2019

Lørdag 28.september arrangerer vi en veldedighetsturnering. Pengene går til Barnekreftforeningen gjennom et initiativ som heter GoldenChild Golf. Startkontingent er satt til kr. 100. Gratis greenfee. Turneringen er en stablefordturnering over 9 hull. Det er etablert 3 klasser; Damer, Herrer og Klubbhandicap. De 3 beste i hver klasse premieres. Påmeldingen gjøres via Golfbox. Siden dette er en veldedighetsturnering, vil vi be alle deltagere om å innbetale kr 15 pr handicap-birdie (3 poeng eller bedre) som gjøres på runden. Innbetalingen for birdie gjøres på Vipps. De som registrerer sine handicapbirdie gjennom sesongen er med i en landsdekkende konkurranse om å vinne Callaway-utstyr for kr 20000. Hvem får flest handicapbirdies i 2019? Nærmere info om birdiekonkurransen til GoldenChild finner dere på Facebooksiden til GoldenChild Golf Charity.

GoldenChild har også egen hjemmeside hvor dere finner masse informasjon om GoldenChild og hvordan det hele startet.

Hiv dere rundt og meld dere på her. Den største vinneren her er Barnekreftforeningen !  :)0 Kommentar

Endelige resultater fra onsdagsgolfen

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 15. Sep 2019Roar Prince, Bjørn Schulstad og Randi Lund vant som ventet til slutt sine klasser, og vi gratulerer så mye! Hele 45 spillere har deltatt gjennom Onsdagsgolfens 12 runder denne sesongen. Veldig bra!

Da er årets turneringssesong i boks, og vi takker turneringskomiteen med Roy i spissen for vel utført jobb. Vi ser allerede fram til 2020! 


Roar, Randi og Bjørn


0 Kommentar

Onsdagsgolf etter 11 runder

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 5. Sep 20190 Kommentar

Levert av IdrettenOnline