Finnkroken Golfpark er stengt!

Postet av Aksjeeiere FGP AS den 4. Okt 2022

BANEN HOLDES STENGT OGSÅ MANDAG 3. OKTOBER

Postet av Aksjeeiere FGP AS den 3. Okt 2022

Styret i Finnkroken Golfpark har bestemt dette. Det er satt ut skilt på veien opp til 1. tee. Vi håper frosten slipper taket etter helgas kaldvær, og at vi kan åpne igjen for noen dagers spill før banen stenges permanent.
Oppdatering kl. 11: 
Sjekket på 8 og 9: Fortsatt steinhardt. Mest sannsynlig enda verre lenger ned mot elva. I tillegg er det regn oppå bakken som gjør underlaget meget glatt.

Styret FGP
DRIVINGRANGEN STENGER EN GANG I LØPET AV SØNDAG 2. OKTOBER

Postet av Aksjeeiere FGP AS den 30. Sep 2022

Avhengig av når det er tilgang på ressurser, så vil alt av baller bli samlet inn, og rangen bli rigget ned ila søndagen. I det ballautomathuset låses, så betyr også det at rangen er stengt.

DA ER JORD TILKJØRT VED GREEN 8

Postet av Aksjeeiere FGP AS den 12. Jul 2022

Da er det lagt ut jord på hull 8. Det er behov for raking og litt flytting av jord. Utstyr er satt ut (jernriver, spisspade, krafse og trillebår), så ta gjerne en liten pause i runden og jobb litt. Tar alle litt så går det fort å bli klar til såing her også. Det er absolutt en fordel å jobbe der når jorda er tørr. Terje og Eldar begynte så vidt idag på nord- og sørsiden av greenen, samt merket av GUR-området. Det skal legges ny jord helt inntil fringen innenfor GUR. 
MASKINARBEIDE ONSDAG 7. JULI M.M.

Postet av Aksjeeiere FGP AS den 5. Jul 2022

Onsdag vil arbeidet bli konsentrert om finish vedr. den gamle fairwaybunkeren på hull 2 og rundt green 8. VIS HENSYN!

Klubben ber om at vi her samtidig nevner at påmeldingsfristen til Ferdighus Open Onsdagsgolf nr. 7 er idag tirsdag kl. 18.


GAMMELMATTENE FRA RANGEN

Postet av Aksjeeiere FGP AS den 3. Jul 2022

Noen har meldt interesse for de gamle utslagsmattene fra rangen. 

De som ønsker kan bare hente. Mattene ligger sammenrullet til venstre / sør for hallen ved treningsfeltet. Det er enklest å skjære fra baksiden på disse.
MASKINARBEIDE PÅ BANEN UKE 27

Postet av Aksjeeiere FGP AS den 3. Jul 2022

Mandag 4. juli får vi opp ei gravemaskin, og det kommer til å bli en del arbeid på banen i uke 27 (bunkere på 1 og 9, pussing på nybrått ved green 8, veiene på banen, kanskje lage vei langs høyrekanten på hull 5). Vi får se hva vi rekker.

NB! Det vil dessuten være behov for manuell utjevning av jord som blir lagt ut! Mer info kommer vedr. dette.
Dugnad på rangen

Postet av Aksjeeiere FGP AS den 7. Jun 2022

I neste uke så planlegges det en oppgradering av utslagene på rangen. Tidspunkt for stenging blir kunngjort senere. 
Det er behov for dugnad i denne forbindelse. Jo fler som møter opp og tar et tak, jo fortere blir rangen klar og kan åpnes igjen. Tidspunkt for dugnad blir kunngjort senere.

styret FGP