Golfsimulator på Silsand

Postet av Simen Utvik Inderhaug den 17. Des 2020

Noan av våre medlemmer har gått til innkjøp av simulator. Her er informasjon fra dem til alle medlemmer i Midt-Troms Golfklubb:


Hei!

Bunker AS har gått til innkjøp av golfsimulator av typen Trackman Flexcage 2. Vi er en golfinteressert gjeng som ønsker å ha muligheten til å spille golf vinterstid, nært hjemme, og gjerne på det beste utstyret tilgjengelig. For å kunne forsvare en slik investering (i alle fall sånn passe), ønsker vi å invitere et begrenset antall golfinteresserte til å bruke denne simulatoren sammen med oss. Vi har leid et lite lokale i det gamle Bjørnar Simonsen-bygget ved siden av Gisundbrua (Silsand), og setter etter planen inn simulatoren og en liten sofakrok der i januar.

 

Tanken er å kjøre en modell ala den de har på Tromsø Golf og Squash Park, hvor man kjøper årsabonnement på simulatoren. Med det timeoppsettet vi kjører er det tak på 30 medlemmer, om vi tar inn så mange avhenger litt av hvordan utgiftsbildet blir seende ut. Førstemann til mølla gjelder. 


Når det gjelder fordeling av timer ser vi for oss et nettbasert bookingsystem, som åpner for booking kommende uke fredag i forveien. Dette har vi ikke landet enda, detaljer kommer i god tid før åpning.  I et årsabonnement er det inkludert tre timer per uke, hvor èn av dem må tas i såkalt "ugunstig" tidsrom (ikke mellom 16:00 og 23:00 på hverdager, eller mellom 10:00 og 23:00 i helg)

 

Om det er interesse for det, tenker vi å kanskje kjøre en månedlig søndagsturnering for medlemmene. Dette utenfor ordinær golfsesong. Et «klubbmesterskap» er vel også på sin plass. For disse arrangementene vil det tilkomme en turneringsavgift for å dekke premier, kaffe/kjeks etc. Detaljer rundt dette må spikres etter hvert som vi blir kjent med utstyret og mulighetene som ligger i programvaren. 


 

Om du er interessert eller har spørsmål er det bare å slå på tråden til Joakim Jensen, tlf: 936 33 149, evt. e-post til joakimjensen1990@gmail.com.

 

Mvh
Bunker AS 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.