Takk for et godt årsmøte

Postet av Simen Utvik Inderhaug den 21. Mai 2020


20. Mai, gjennomførte vi årsmøte i Midt-Troms Golfklubb. På grunn på situasjonen verden står i ble det et annerledes årsmøte enn vanlig. Vi gjennomførte i Teams med over 20 deltakere. Styret er veldig godt fornøyd med gjennomføringen, og stemninga i årsmøtet generelt var at dette var en grei måte å gjøre det på. Terje Solstad styrte årsmøte på en stødig måte, og vi kom oss godt gjennom uten de store kontroversene. Styret ble gjenvalgt, vi fikk fylt opp de fleste komiteene med gode folk, budsjettet ble godkjent med noen små endringer, og omstrukturering av klubbens organisasjonsplan ble godkjent. Protokoll finner dere her: Årsmøteprotokoll 2020


Nå håper vi at snøen smelter, og at vi får åpnet banen så fort som mulig. Vi sikter på åpning 6. Juni hvis været tillater det.


Vi vil legge ut informasjon til dere medlemmer fortløpende her på hjemmesiden om dugnad, turneringer, kafelister osv. Har dere noen spørsmål er det som alltid bare til å ta kontakt med leder på post@midttromsgolf.no, eller 97012708.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.