Sommerscramble flyttes til lørdag 5. august

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 29. Jul 2023

Vi ser oss nødt til å flytte Sommerscramble til lørdag 5. august grunnet oppspill for VTG kurset.

Turneringskomitéen
Dugnad på rangen tirsdag 25. juli kl. 1900

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 22. Jul 2023

Vi gjennomfører dugnad på rangen tirsdag 25. juli kl. 1900.
Utleie av golfbil utenfor åpningstid

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 22. Jul 2023

Det er nå hengt opp en nøkkelboks på greenfee rommet med nøklene til golfbilene. Medlemmer i Midt-Troms Golfklubb kan nå leie bilene utenfor åpningstid. Bil 3 er el-bil og bil 2 er bensindrevet.

  1. Du får tildelt koden til å låse opp nøkkelboksen ved å henvende deg til post@midttromsgolf.no eller 908 82 108. NB! Koden skal ikke deles med andre.
  2. Signer skjemaet "REGLER FOR LEIE AV GOLFBIL" og legg det i greenfee luken.
  3. Betal med Vipps eller kort.Delta på golfturnering i naboklubbene

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 18. Jul 2023

Golf godtfolk,

Vi er en liten og fornuftig veldrevet golfklubb. Det er godt å være på Finnkroken. Allikevel har vi i turneringskomiteen har hatt en ide om å få mer samkvem og turneringssamarbeid med våre nærmeste golfnaboer i Narvik og Tromsø. Et turneringssamarbeid der vi i 2024 arrangerer hver vår turnering, og søker å få spillere i de 3 klubbene til å delta på disse.

Videre har vi tenkt at vi kunne bruke 2023 til å unngå å ha turnering når våre naboklubber hadde, og samle en gjeng fra klubben vår å dra til Narvik og Tromsø, delta på turnering der og prate om vårt ønske om et nærmere turneringssamarbeid i 2024.

Så har vi i turneringskomiteen ikke vært helt på topp i forhold til å planlegge og annonsere dette initiativet rett-tidig...

Det viser seg at turneringsoppsettet i Narvik for høsten har få turneringer og gir små muligheter for deltakelse der. Muligheten hadde vært flagg golf turnering nå lørdag 22.juli, men det blir vel for kort varsel, i tillegg til at mange av våre spillere ferierer.

Hos Tromsø derimot er det et par gode alternativer. NNM Senior 12.-13.august og Bernard Nygårds minneturnering søndag 24.september.

Vi i turneringskomiteen planlegger å delta på begge to, og vi oppfordrer flest mulig av våre medlemmer til å hive seg med. 

Vi kommer med mer informasjon og oppfordringer om deltakelse på disse to turneringene i ukene som kommer. La oss bli en gjeng som drar og deltar, særlig kanskje på minneturneringen 24.september.

Sommergolfhilsen
Turneringskomiteen
Ny bro over elvedalen på hull 5/14

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 13. Jul 2023

Finnkroken Golfpark har endelig fått en bro over elvedalen på hull 5/14. Det er foreløpig ikke satt opp gjerder, så vær forsiktig når dere beveger dere over.
AVLYST -Dugnad på hull 2 torsdag kl 17

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 11. Jul 2023

Det blir dugnad på hull 2 torsdag kl 17. Det skal rakes og plukkes stein i det nye området til høyre for green. Ta med eget hageredskap. Hull 2 vil bli stengt for spill fra kl. 16.
NNM Senior og RegionsTour #3 12. - 13. august 2023

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 8. Jul 2023
Ta med en venn

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 7. Jul 2023

Klubben har fått en del henvendelser fra medlemmer som lurer på hvordan praksisen rundt prøvespilling på Finnkroken Golfpark er. Klubben ønsker at våre medlemmer er gode ambassadører for sporten, og at de kan bidra til at klubben får nye medlemmer gjennom egen rekruttering. Klubben vil at dette gjøres i ordnede former, hvor medlemmet tar med seg en venn på én prøvespilling i mot at klubben settes i kontakt med vennen. Vi er foreløpig ikke med på den digitale kampanjen, men vi har laget et skjema som er lagt ved dette innlegget og som også er tilgjengelig på klubbhuset.

 
Kræsjkurs i GolfBox

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 7. Jul 2023

Her finner dere et kræsjkurs i GolfBox. Kurset tar i underkant 10 minutter å gjennomføre.

Bruk denne linken: KRÆSJKURS I GOLFBOX

Ballautomaten er endelig i orden!

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 5. Jul 2023

Etter lang nedetid er endelig ballautomaten i orden igjen!Klubben har også satt ut en bøtte med køller som gjester kan benytte vederlagsfritt.

To golfbiler er nå tilgjengelig for utleie

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 5. Jul 2023

Kiil Maskin & Utleie AS er ny arenasponsor på Finnkroken Golfpark, og har i den forbindelse gått til anskaffelse av to golfbiler som Midt-Troms Golfklubb disponerer for utleie. Bilene vil i første omgang være tilgjengelig i åpningstiden til Proshopen. På klubbturneringer vil bilene bare være tilgjengelig for spillere med særskilte behov.