DA ER JORD TILKJØRT VED GREEN 8

Postet av Aksjeeiere FGP AS den 12. Jul 2022

Da er det lagt ut jord på hull 8. Det er behov for raking og litt flytting av jord. Utstyr er satt ut (jernriver, spisspade, krafse og trillebår), så ta gjerne en liten pause i runden og jobb litt. Tar alle litt så går det fort å bli klar til såing her også. Det er absolutt en fordel å jobbe der når jorda er tørr. Terje og Eldar begynte så vidt idag på nord- og sørsiden av greenen, samt merket av GUR-området. Det skal legges ny jord helt inntil fringen innenfor GUR. MASKINARBEIDE ONSDAG 7. JULI M.M.

Postet av Aksjeeiere FGP AS den 5. Jul 2022

Onsdag vil arbeidet bli konsentrert om finish vedr. den gamle fairwaybunkeren på hull 2 og rundt green 8. VIS HENSYN!

Klubben ber om at vi her samtidig nevner at påmeldingsfristen til Ferdighus Open Onsdagsgolf nr. 7 er idag tirsdag kl. 18.

GAMMELMATTENE FRA RANGEN

Postet av Aksjeeiere FGP AS den 3. Jul 2022

Noen har meldt interesse for de gamle utslagsmattene fra rangen. 

De som ønsker kan bare hente. Mattene ligger sammenrullet til venstre / sør for hallen ved treningsfeltet. Det er enklest å skjære fra baksiden på disse.MASKINARBEIDE PÅ BANEN UKE 27

Postet av Aksjeeiere FGP AS den 3. Jul 2022

Mandag 4. juli får vi opp ei gravemaskin, og det kommer til å bli en del arbeid på banen i uke 27 (bunkere på 1 og 9, pussing på nybrått ved green 8, veiene på banen, kanskje lage vei langs høyrekanten på hull 5). Vi får se hva vi rekker.

NB! Det vil dessuten være behov for manuell utjevning av jord som blir lagt ut! Mer info kommer vedr. dette.