"Ballplukking" på driving rangen

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 31. Mai 2022

MTGK/ FGP trenger flere personer som kan kjøre inn baller på driving rangen. Dette er en enkel jobb som tar maks en time daglig, og vi har tidligere fordelt ansvaret på ukesbasis. Vi ønsker at de som ikke har andre oppgaver i klubben eller parken om å melde seg først slik at vi får fordelt dugnadsbelastningen på flere personer.

Opplæring vil bli gitt og interesserte kan sende e-post til finnkroken.golfpark@midttromsgolf.no.

styreleder mtgk1 Kommentar

Regionstour 2 - 2022

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 30. Mai 2022Kaféliste Midt-Troms Golfklubb 2022

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 27. Mai 2022Banen er åpen

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 27. Mai 2022

Golfbox er utilgjengelig, men starttider kan skrives inn i greenfeeboken.

leder


1 Kommentar

Driving rangen er åpen

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 24. Mai 2022

Driving rangen er nå åpen. Vi gjør oppmerksom på at det i perioder kan foregå arbeid på rangen, og den vil da bli helt eller delvis stengt. NB! Vipps betalinger fungerer ikke, så ta med solo range kort, VISA/MasterCard eller 20kr mynt.
Fritt spill for sesongen 2022

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 22. Mai 2022

Kjøp av fritt spill for sesongen 2022 gjøres gjennom hjemmesiden vår. Følg denne linken og betal med kort eller faktura.Kafévakter for sesongen 2022

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 16. Mai 2022

Klubbhuskomitéen er i gang med å sette opp vaktlisten for sesongen. De som har ønsker på en spesifikk helg kan sende e-post til klubbhus@midttromsgolf.no. Komitéen vil så langt det er mulig prøve å etterkomme disse ønskene. Eventuelle bytter av vakter avtales medlemmer seg i mellom, men sørg for å informere komitéen om disse byttene.


klubbhuskomitéen


1 Kommentar

"Stilling ledig" som bunkerfadder på hull 4

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 14. Mai 2022

På hull 4 er det nå ledig bunker for den eller de som har ventet lenge på å bli bunkerfadder. Det er først til mølla som gjelder så ta kontakt med Terje Solstad.

styrelederVeien til golf kurs 2022

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 13. Mai 2022
«Instruktørkorps» - Midt-Troms Golfklubb

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 12. Mai 2022

I løpet av golfsesongen 2022, vil MTGK motta besøk av ansatte fra firmaer/bedrifter, i form av sponsor- eller bedriftsbesøk. Dette vil skje på ettermiddag/kveldstid.

Intensjonen med slike besøk, er å gi de besøkende informasjon og opplevelser av hva det å spille golf innebærer. Samtidig er det en anledning for oss å markedsføre golf, for på sikt å oppnå flere medlemmer.

Et slikt besøk starter med ca. en halv times presentasjon av klubben, golfanlegget og formaliteter som må til for å kunne bli golfspiller (bl.a. VTG-kurs) på klubbhuset.

Deretter legges det opp til ca. 2 timers golfopplevelser i praksis på drivingrangen og puttegreenen/nærspillområdet (ca. en time på hver plass). Vanligvis deles de besøkende i to grupper, og rullerer mellom de to aktivitetene.

Info-delen på klubbhuset tar markedskomiteen seg av.

Til å gjennomføre den praktiske delen, trenger vi hjelp av våre medlemmer. Vi ønsker å opprette et «instruktørkorps» på 10-12 personer, gjerne av begge kjønn.

For hvert enkelt besøk, blir disse kontaktet mht. om det passer å bidra. Erfaringsmessig vil det være behov for 2-4 instruktører ved et slikt besøk.

Vi ønsker at instruktørkorpset i størst mulig grad, skal bestå av medlemmer som ikke er valgt inn i klubbens styre eller komiteer (de tillitsvalgte bruker fra før av mye dugnadstid for MTGK).

Før vi mottar sponsor- eller bedriftsbesøk vil en av våre trenere, Hans Tore Asphaug, ha ei 1-2 timers samling med de som skal utgjøre instruktørkorpset. Dette for å vise øvelser, sette sammen og kvalitetssikre opplegget.

Disse besøkene vil være et viktig ledd i å gi noe tilbake til våre sponsorer, markedsføre golf som aktivitet så vel som på sikt få flere golfspillere til MTGK. 

Vi håper derfor at nettopp også DU melder deg for å ta i et tak og hjelpe klubben til å gjennomføre disse tiltakene😊.

 

Send e-post (bjute@online.no) eller SMS (93 44 08 78) innen onsdag 1. juni.

Oppgi navn, e-postadresse og tlf.nr.

 

For Markedskomiteen MTGK:        Bjørnar Uteng & Simen Inderhaug
Turneringsliste informasjon Finnkroken, MTGK 2022

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 7. Mai 2022

Onsdagsgolfen er vårt flaggskip i turneringssammenheng. Den har en utpreget sosial profil, og gjennomføres hver onsdag, fra banen er åpen rundt månedsskiftet mai/juni, til månedsskiftet september/oktober, med unntak 2 onsdager i juli. Teeoff/start normalt kl 18:00, i september 17:30/17:00 pga høstmørket. Vi vil ha totalt 14 runder slagspill/single og 4 runder scramble/lagspill i forbindelse med onsdagsgolfen, der hhv 5 og 3 runder er tellende i sammendraget for hver av de to spillformene. Onsdagsgolf finaledag gjennomføres søndag 25.september, med mulighet for å velge å spille en eller to tellende runder. Runde 1 vil være scramble/lag spill, runde 2 slagspill/single. Premieutdeling sammendraget for hhv. slag og scramble onsdagsgolfen gjennomføres avslutningsvis denne dagen. Onsdagsgolfen er gitt navnet Ferdighus Open etter vår utmerkede sponsor ASFerdighus.


Helge-turneringene går på søndager. Klubbmesterskapet går over 2 dager med en runde lørdag og en finalerunde søndag. 

Matchplay er en spesiell form for individuellsingle konkurranse som gjennomføres med innledende gruppespill før sommeren og cup-spill på høsten.

Alle turneringer, med unntak av klubbmesterskapet, spilles med gjeldende handicap, og ditto tildelte ekstra slag, for den enkelte.

Utdypning av de ulike turneringene finner dere beskrevet i golfbox fra ca 15.mai. Påmeldingsfrist er normalt kl 18:00 dagen før turnering.

 

Helge turneringer:

06.06.2022

Stableford, single

Sesongåpning

06.06.2022

Matchplay, single

Matchplay (innledende før og cupspill etter sommeren)

12.06.2022

Slag, single

Par3 turnering

19.06.2022

Turneringsfri helg 

 

26.06.2022

Stableford, single

GoldenChild Open Midt-Troms GK

03.07.2022

Slag, single

Max 4 køller

14.08.2022

Scramble/lag

Sommer-scramble 

20-21.08-22

Slag+Stableford, single

Klubbmesterskapet Midt-Troms Golfklubb

28.08.2022

Scramble/lag

Moro-turnering

04.09.2022

Slag, single

Mel Prince Minneturnering

11.09.2022

Slag, single

Par3 turnering

18.09.2022

Turneringsfri helg

 

25.09.2022

Scramble/lag, Slag, single

Avslutning Onsdagsgolf (på en søndag)

 

 

 


 

 

Turneringslisten vil være lagt inn i golfbox ca 15.mai. Påmelding blir først mulig da.

Vi ønsker flest mulige med på våre turneringer. Det er konkurranser, ja. Dog er ikke det i seg selv viktig. Dette er først og fremst en god anledning til å treffe godtfolk, i en avslappet atmosfære, og med gode sosiale stunder i klubbhus, på rangen og ute i banen.

Vel møtt til fine, sosiale konkurranse- onsdagskvelder og -helgedager på Finnkroken golfpark!