Matchplay 2021 Kvartfinaler

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 9. Jul 2021

Etter puljespillet er det klart for cup. 8 spillere går inn i første runde (kvartfinale). Runden spilles over 9 hull, og vinner skal kåres. Står det likt etter 9 hull spilles det omspill inntil en vinner er kåret. Spenningen er til å ta og føle på....

Kampoppsettet finner dere i linken under.

Kvartfinaler Matchspill 2021.xlsx


0 Kommentar

Ferdighus Open - Onsdagsgolf 2021

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 22. Jun 2021


Dette er bare resultater etter fire runder scramble og tre runder slagspill. Det er ikke grunnlag for å sette sammen en tellende resultatliste før 4. august. 


0 Kommentar

St.Hans-feiring med golfaktivitet, grilling og bål på Finnkroken?

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 13. Jun 2021

AVLYST - AVLYST - AVLYST!

På onsdager bruker Midt-Troms golfklubb å ha onsdagsgolf med 20-35 spillere i spill ute på banen. I år faller St.Hans på en onsdag, og vi i golfklubben ønsker å benytte anledning til å undersøke muligheten og interessen for å gjennomføre en golfinspirert St.Hans-feiring på golfbanen.

Tanken er å ha familien, barna, barnebarn og evt. gode venner av medlemmene våre i fokus. La disse komme til golfbanen og prøve og leke litt med golfaktiviteter, og deretter gå over til et St.Hans-bål med grilling og sosialt samvær ved bobilplassen like ved Barduelva.

Golfklubben stiller med bål, grill, stoler, bord, papp-tallerkener/-kopper samt litt pølser sponset av Nortura. Deltakere bringer selv med annen ønsket grillmat og drikke. Arrangør vil også ha litt brus til salgs om noen skulle trenge dette.

Tanken er å ha golfaktiviteter mellom kl 17:30 og 19:00 og bål/grilling fram mot ca kl 21:00. Nødvendige COVID regulering vil bli informert om og fulgt opp.

Vi ønsker å få luftet interessen for en slikt familiefokusert golf-St.Hans-feiring. Vi ber derfor folk om å tilkjennegi dersom man kunne tenke seg å delta på dette. Meld derfor inn antall voksne og barn, inkludert barns alder, innen fredag 18.juni til:

Roy Christiansen
Påmeldingsside: https://www.midttromsgolf.no/events/p/1000056341/st.-hans-feiring-med-golfaktivitet%2c-grilling-og-ba
(Email: royen.christiansen@gmail.com, evt pr sms til mob 400 29 691).
Dersom interessen er til stede, bekrefter klubben gjennomføring av arrangementet innen søndag 20.juni. Det tas forbehold om at arrangementet kanselleres tirsdag 22.juni, dersom værutsiktene er dårlige.


0 Kommentar

Matchplay 2021

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 3. Jun 2021

Fredag 4. juni kl. 1800 går påmeldingsfristen ut for årets Matchplay turnering. Hittil er det bare 11 påmeldte, så turneringskomitéen oppfordrer flere klubbmedlemmer om å melde seg på. Følg linken for mer informasjon og påmelding.

På vegne av Royen
Stig H. Thoresen


0 Kommentar

Sesongens første VTG-kurs ble gjennom i helga

Postet av Midt-Troms Golfklubb den 24. Mai 2021

Sesongens første VTG-kurs ble gjennom i helga. Åtte ivrige og topp motiverte nybegynnere hadde funnet veien til Finnkroken Golfpark for å lære seg grunnleggende golfferdigheter. Under kyndig veiledning av våre fantastiske trenere Jonas, Remo og Hans Tore så ble dette nok et vellykket kurs.
På avslutningsdagen så badet Finnkroken Golfpark i sol, og VTG-kurset var de første som fikk spille på banen i år under oppspillsrunden. Det ble som vanlig spilt scramble og det var vel kursdeltakerne som vant alle tre flightene?
Klubben oppfordrer nå kursdeltakeren å delta på treninger og turneringer fremover, og selvfølgelig spille som mye golf dere bare klarer. Dere som ikke har kjøpt eget utstyr enda kan ta kontakt med oss, så finner vi en løsning på lån av utstyr.
Stig H. Thoresen

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline